5 °C Stjørdal, NO
14/04/2021

Header-Bingo-uten dato
SparHegra uke 15

På vei tilbake til Blink

Nok en 2001-modell aktuell for A-stallen

Iver Westerlund (med ballen) spilte i Stjørdals-Blink senest i 2018-sesongen. Her fra en 4. divisjonskamp mot Heimdal. (Arkivfoto)

Stjørdalingen Iver Westerlund går trolig tilbake til Stjørdals-Blink fra Rosenborg. Det skriver Trønder-Avisa.

Westerlund er sisteårs juniorspiller, men har fått begrenset med spilletid for Rosenborg denne sesongen. Så langt har han vært involvert i tre kamper for Rosenborg 2 i 2. divisjon, og en kamp i juniorserioen.

– Det er en avtale vi håper å få til snart. Iver er stjørdaling, og vi vil ha unge stjørdalinger hjem slik at de kan spille for Blink og utvikle seg videre hos oss. Vi håper en overgang lar seg gjøre, sier sportslig leder Petter Holltrø til Trønder-Avisa.

Iver Westerlund spilte to kamper for Stjørdals-Blink i 2. divisjon i 2018-sesongen. Den gangen valgte han Stjørdals-Blink framfor Rosenborg. Nå kan det se ut som han går samme veien tilbake.

2001-modellen vil i tilfelle treffe igjen gamle kjente fra sine år som aldersbestemt spiller i Stjørdals-Blink. Han er samme årgang som trioen Karl Martin Rolstad, Jakob Rømo Skille og Andreas Pettersen som allerede er i Roar Vikvangs A-stall.

Ifølge Trønder-Avisa er også Odd-spilleren Marius Bustgaard Larsen aktuell for en overgang til Stjørdals-Blink.

Les forrige sak:
LAGET SINE EGNE JOBBER: Monica Sivertsen og Terje Svenning har laget sine egne drømmearbeidsplasser. Så langt har starten til Skatval Catering vært hakket bedre enn de kunne håpe på.
I kveld kan du hente lokalmat på skolen

"Hentepunktet" står bak ny ordning

Close