15 °C Stjørdal, NO
22/09/2021

Header-Bingo-uten dato
Spar Hegra uke 38

Tar ferie etter 4-1-tap på Sørlandet

Robin Bjørnholm-Jatta sendte Blink i føringen

Robin Bjørnholm-Jatta sendte Blink i føringen. Foto: Åge Sjølstad

Allerede etter fire minutter sendte Robin Bjørnholm-Jatta Stjørdals-Blink i ledelsen borte mot Start i Kristiansand.

Målet kom etter et innkast av Alexander Foosnæs, hvor ballen til slutt havnet i beina på Bjørnholm-Jatta som på andre forsøk dundrer ballen i vinkelen fra 10 meter.

Kun fem minutter senere utlignet Martin Ramsland for sørlendingene. Målet kom etter et tverrligerskudd som ikke hadde noen problemer med å sette ballen i mål fra rundt fem meters hold.

Ingen av lagene maktet etter de første målrike minuttene utover omgangen å pynte mer på resultatet. Omgangen ebbet derfor ut på stillingen 1-1 på Sør Arena.

Andreomgang startet i et labrere tempo enn før hvilen, men Stjørdals-Blink lyktes ikke med å jakte utligning. I stedet økte hjemmelaget til 3-1 etter 57 minutter ved Eman Markovic.

Start opptrådte med mer selvtillit, og var det førende laget i andreomgang. Mats Lillebo hadde sjansen til å redusere, og etter 67 minutter fyrte han av fra spiss vinkel, men Start-målvakten reddet.

Dessverre for Blink ble det situasjonen enda verre mot slutten av kampen. Ramsland scoret sitt andre mål etter 82 minutter, og dermed var stillingen 4-1.

Det ble også sluttresultatet i Kristiansand.

Les forrige sak:
Kjetil Holand Tøsse scoret Stjørdals-Blinks mål mot KFUM på vakkert vis, i en kamp som endte 1-1. Onsdag venter Start i Kristiansand, som er siste seriekamp før sommerpausen. Foto: Åge Sjølstad.
I kveld kan det bli mer jubel

- Spiller vi slik vi har gjort i de siste kampene, kan det bli veldig gøy

Close