2 °C Stjørdal, NO
05/12/2019

Pangstart for Bennie barberer

Herrene liker tydeligvis byens nye tilbud

FULLBOOKET: Fulle timelister i mange dager framover er en start som gleder Behnam Esfandiyari Nia. Marius Hansen i stolen sto over barberingen denne gangen, men en klipp ble det. FULLBOOKET: Fulle timelister i mange dager framover er en start som gleder Behnam Esfandiyari Nia. Marius Hansen i stolen sto over barberingen denne gangen, men en klipp ble det.
Ditt Apotek Hellsenteret  Mobil

Behnam Esfandiyari Nia åpnet barbersalongen og sprettet sprudlevannet mandag. Fulle timelister gjør at han smiler fra øre til øre.

– Det er fullt hele uken og det ser bra ut også framover, sier Behnam Esfandiyari Nia, eller Bennie, som han kaller seg og sin barbershop øverst i Kjøpmannsgata.

Vegg-i-vegg med Rema 1000 strømmet herrene inn til det nyoppussede lokalet, og det gledet selvfølgelig innehaveren.

– Perfekt start. Satser på at fortsettelsen blir minst like bra, sier Bennie, mens han klipper Marius Hansen, som ikke trengte barbering på åpningsdagen.

– Han skulle jo ha åpnet litt tidligere. Da hadde jeg både langt hår og skjegg, sier Hansen, som har stor tro på ferdighetene til frisør og barberer Bennie.

Han har nesten ti års erfaring som barberer og frisør i Steinkjer og Trondheim, og det er den erfaringen han nå har tatt med seg til Stjørdal.

– Skjegg er in for tiden, sier Bennie som har bodd i Norge de siste ti årene. – Nå skal kunder fra Stjørdal slippe å kjøre til Trondheim for å gjøre barberingen, sier Behnam Esfandiyari Nia som fram til mandag var ansatt frisørsalongen H2 i Mercursenteret i Trondheim.

Barbereren har satset stort på den nye salongen, men har registrert at det er mange som har kledelig skjegg som trenger en stuss eller full barbering i Stjørdal.

– Det er mange fine skjegg her ser jeg, sier han og gløtter ut av de store vinduene ut mot gata.

Bennies Barbershop kommer til å ha åpent alle dager unntatt søndager, og han vil også ta imot menn og barn som trenger en hårklipp.

– Jeg starter her alene, men så får vi se hvordan det går, sier en optimistisk Bennie, som håper den perfekte og fullbookede starten fortsetter og fortsetter.

Les forrige sak:
PAPPAKURS: Nå kan pappaer møte opp på kurs for å lære seg fletting. Siri Løvhaugen og hennes medarbeider ved Nikita Hair står klar til å kurse flettepappaer.
Nå skal pappaer få flettehjelp

- Dette blir et lavterskel-flettekurs

Close