10 °C Stjørdal, NO
29/05/2020

Paradise på mandag

 

Paradise Hotel er tilbake på TV3 og  Jeanette Ervall (21) fra Stjørdal er en av deltakerne på årets Paradise Hotel. Forbered deg på mer intriger, drama og romantikk enn noensinne, når Norges mest omdiskuterte tv-program gjeninntar tv-skjermen. Paradise Hotel er tilbake! Sesongpremiere mandag 7. mars klokka 21.30 på TV3.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Seersuksessen Paradise Hotel lever videre, og det idylliske stedet i Mexico står klart til å ta imot en ny gjeng norske ungdommer. Men selv om Paradise Hotel er godt kjent i Norge etter to kontroversielle og engasjerende sesonger, vet verken deltakere eller seere hva de kan vente seg når hotellet åpnes for tredje gang. Under den stekende søramerikanske solen er ingen trygge i det kompromissløse spillet om 300.000 kroner.

Foto TV3 - Fra venstre Christina, Maren, Madelen, Jeanette og Heidi

 

Utgangspunktet er som det alltid har vært på Paradise Hotel; den som står uten partner etter ukas parseremoni må pakke kofferten og forlate hotellet. Men spillet kan når som helst ta overraskende vendinger, for ingen vet hvem som sjekker inn neste gang eller når nestemann må sjekke ut. I løpet av oppholdet skal Mr. og Miss Paradise kåres, tradisjonen tro, men som med mye annet i årets sesong blir ting gjort med en ny vri. Vær forberedt på flere intriger og overraskelser enn noen gang, på hotellet hvor romantikk og taktikk går hånd i hånd.

 

Allerede første uke blir deltakerne kastet ut i spillet, når den gutten som står uten partner får et krevende oppdrag om å splitte to par. Men det er ikke bare ulemper forbundet med solotilværelsen på Paradise Hotel; den single får allerede på onsdag muligheten til å ta med en valgfri jente på stevnemøte. På ryggen av en flott hest på en idyllisk strand er forutsetningene gode for å kapre en jente før torsdagens parseremoni.

Sesongpremiere mandag 7. mars klokka 21.30 på TV3: Paradise Hotel.

Les forrige sak:
LO sier nei til havn

                      […]

Close