-2 °C Stjørdal, NO
04/04/2020

Påskeegg hos Nille

På Hell Kjøpesenter har det vært hektiske dager før påske. Kundene Kirsti Fossen Leirvik og Tone Uglem fra Hommelvik likte utvalget av egg og godis på Hell. Rachel Halvorsen i midten.
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Påskeeggene fylles hos Nille

Nilles butikker i Kjøpmannsgata og på Hell Kjøpesenter har før påske mange oppdrag med pakking av påskeegg. Private- og bedriftskunder skal gjerne ha levert “ferdige egg”.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel


Det er hektiske og travle dager hos de ansatte ved Nille på Stjørdal og på Hell Kjøpesenter. Butikkene tar oppdrag med å fylle opp påskeegg med godis før påske.

 

  • Vi har både private og bedriftskunder som bestiller ferdig fylte egg. Bare hos oss har et titalls bestillinger ankommet siste uke, forteller Rachel Halvorsen ved Nille på Hell Kjøpesenter. Nylig hadde hun besøk også av privatkundene Kirsti Fossen Leirvik og Tone Uglem fra Fossen i Hommelvik som begge var på jakt etter påskegodt. De to likte godt det brede utvalget i butikken. Rachel gir gjerne gode tips til eggets innhold.
  • Vi trives med slike oppdrag før påske, og så er det så mange forventningsfulle kunder som gjerne vil overraske litt i påska. Mange varianter egg og minst like mye å velge i innhold kjennetegner det Nille kan tilby forteller Rachel Halvorsen. Rachel har hatt god hjelp av de andre ansatte ved Nille; Lene, Dina, Jeanett og Christer har også pakket egg før påske.

 

Travelt også  i Kjøpmannsgata

 

Hos Nille i Kjøpmannsgata har Pia Johansen og Lina Røsten travle dager med salg av alle artikler som hører påsken til.

 

Hos Nille i Kjøpmannsgata har daglig leder Pia Johansen pakket mange påskeegg på bestilling. Egg er levert private og bedriftskunder i dagene før påske.

 

  • Salget før påske har vært formidabelt, også er det så mange trivelige kunder innom på jakt etter enten påskepynt, lys eller fulle påskeegg. Helt frem til påskelørdag vil vi nok oppleve en stor etterspørsel, sier Pia Johansen og Lina Røsten hos Nille i Kjøpmannsgata som utgjør fem ansatte.

 

Les forrige sak:
Fagerhaug på Storvikatur

Denne gjengen fra Fagerhaug oppvekstsenter storkoste seg i Storvika tidligere denne […]

Close