4 °C Stjørdal, NO
15/10/2019

Påskevandring ved fjorden 2.påskedag

Midtsandtangen er stedet for påskevandringen i Malvik

Påskevandringen 2. påskedag i Malvik er et tilbud som nå videreføres. Her kan den som ønsker delta for å møte og høre påskebudskapet. Påskevandringen 2. påskedag i Malvik er et tilbud som nå videreføres. Her kan den som ønsker delta for å møte og høre påskebudskapet.

På Midtsandtangen i Malvik blir en tradisjonell påskevandring arrangert 2.påskedag. Det er menighetene som legger til rette for dette. Vandringer med budskap om påsken har pågått i mange år.

Dette ligger an til å bli en spennende og fin vandring med flere ulike stopp underveis, og her møter man påskebudskapet på en levende måte.

Underveis blir det sang, trompetspilling, møte med en engel og en tom grav. Sogneprest Ingrid Bolstad Kunzendorf sier omgivelsene på stedet Midtsand også er vakre.

– Bålvarme med smak av brød og fisk

Presten og arrangørene håper flere tar turen til friluftsområdet. Det blir oppmøte ved Cafe Pæra klokken 12.00 denne 2.påskedag.

– Det skal bli bålvarme med smak av brød og fisk, slik Jesus møtte disiplene på stranden etter oppstandelsen. Etter vandringen er det kaffeservering i snekkerverkstedet hos håndverker Lars Hamran, avslutter Ingrid Bolstad Kunzendorf hos arrangørene.

 

Høstkupp

Bilde:

Påskevandringen 2. påskedag i Malvik er et tilbud som nå videreføres. Her kan den som ønsker delta for å møte og høre påskebudskapet.

 

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Fire biler i trafikkulykke ved Åsen

Ingen skal være skadet

Close