5 °C Stjørdal, NO
19/05/2021

Påvist smitte på treningssentre – begge sentrene er nå bekreftet

Ber folk teste seg

(Illustrasjonsfoto)

Stjørdal kommune anbefaler innbyggerne å teste seg dersom man har vært innom et av to treningssentre på gitte tidspunkt.

Fredag kveld kom Stjørdal kommune med en ny pressemelding angående smittesituasjonen. I den skriver kommunen at flere av de smittede har vært innom to treningssentre i Stjørdal, og det har blitt sendt ut SMS hvor man har blitt anbefalt å teste seg dersom man har vært der på gitte tidsrom.

Les også: Kommunene fraråder besøk til Stjørdal

Ett av treningssentrene det gjelder er Hell Treningsstudio. Treningsstudioet la fredag kveld ut en melding om at det er påvist smitte ved senteret. Hvis noen har trent på treningssenteret i tidsrommene tirsdag, onsdag og torsdag mellom klokken 10 til 14, må de la seg teste.

Like etter klokken 22 fredag kveld la Hell Treningsstudio ut dette innlegget på sine Facebook-sider. (Skjermdump)

Rett før klokken 11 lørdag formiddag bekrefter kommuneoverlege Leif Vonen at det andre treningssenteret er 3T. Det er snakk om flere smittede som til sammen har vært innom senteret de følgende dagene, og hver gang var de der i rundt to timer.:

  • Søndag 4. april klokken 19:00.
  • Mandag 5. april klokken 12:50.
  • Tirsdag 6. april klokken 13:43.
  • Onsdag 7. april klokken 10:46.
  • Torsdag 8. april klokken 12:53.

Les også: Ber alle bruke munnbind, stenger Kimen, idrettshaller og svømmehaller og oppfordrer til alenehelg

Økt testkapasitet

Massetesting vil foregå gjennom helgen. Alle som skal teste seg etter å ha trent på et av de to treningssentrene, skal møte opp på den gamle legevakten i sentrum – på baksiden av Gjensidigebygget.

Kommunen forventer at smittetallet kommer til å stige gjennom helgen, da de ikke har mottatt en del svar på PCR-tester tatt av nærkontakter torsdag kveld og fredag.

Les også: Frykter utbrudd kan være engelsk mutantvirus: – Haster å få satt personer i karantene

Les forrige sak:
Nå har de satt 2415 vaksinedoser

Kommunen har fullvaksinert over 700 innbyggere

Close