12 °C Stjørdal, NO
30/07/2021

Pawel Chrupalla til Stjørdals-Blink: – Jeg forventer utvikling

Rosenborgspiller på utlån til Blink

Pawel Chrupalla kommer på lån til Stjørdals-Blink Fotball fra Rosenborg Ballklub.

2003-modellen kom til RBK fra Fredrikstad FK hvor han primært spilte høyrekant. I RBK er det derimot blitt oppgaver på venstresiden. Chrupalla har trent med RBKs A-lag siden i vinter og venstrefoten er en av hans store styrker.

Chrupalla har to kamper for det norske U18-landslaget i 2021. Hittil er det blitt 8 kamper for RBK2 i årets Postnord-liga.
Han har profesjonell kontrakt med RBK ut 2022 og blir på lån i Stjørdals-Fotball ut inneværende sesong.

Hovedtrener for Stjørdals-Blink Fotballs A-lag, Tom Dent, kommenterer følgende:

– Vi trenger større dekning bakover på banen. Flere har måttet spille i andre posisjoner på grunn av skader og lignende. Jeg har snakket med flere, blant annet landslagsledelsen på G18, og fått gode referanser på Pawel.

Spilleren kommer til Stjørdals-Blink Fotball gjennom Nasjonal Utlånsordning. Han tildeles draktnummer 28 hos Stjørdals-Blink Fotball.

–  Jeg har god fysikk og venstrefot. Ønsket er å bli en bedre versjonen av meg selv. Det er en ny dør som har åpnet seg og jeg vil gjøre mitt beste og bli en bedre spiller enn det jeg var før jeg kom hit, sier Pawel Chrupalla og legger til at han håper på et nivå hvor han kan ta steg. Her forventer han utvikling.

Stjørdals-Blink Fotball møter KFUM Oslo hjemme på M.U.S Stadion Sandskogan i OBOS-ligaen lørdag 17. juli kl. 15.00

Les forrige sak:
Lavtrykk til helga medfører regn og nedbør

- Man må nok ta fram jakken, og regnklærne også, sier meteorologen

Close