2 °C Stjørdal, NO
21/02/2019

Pekes på som mulig nestleder

Var gjest i NRK P2s program – er blant nestlederfavorittene

Ingvild Kjerkol er blant de aktuelle kandidatene til å bli valgt som nestleder på Arbeiderpartiets landsmøte neste år. Ingvild Kjerkol er blant de aktuelle kandidatene til å bli valgt som nestleder på Arbeiderpartiets landsmøte neste år.

Arbeiderpartiets stortingsrepresentant Ingvild Kjerkol fikk i dag tidlig hele «Politisk kvarter» i NRK P2.

Hennes navn trekkes fram i diskusjonen om eventuell ny nestleder i Arbeiderpartiet. Hun var også aktuell i 2015 da Trond Giske og Hadia Tajik begge ble valgt. Nå er Giske ute, og Arbeiderpartiet må ta stilling til om landsmøtet neste år skal velge én eller to nestledere.

Under radiosendingen i dag tidlig fikk Stjørdals-kvinnen spørsmål om hun er kandidat til å bli ny nestleder i partiet.

– Dette er en prosess som partiet må ta, var svaret fra 43-årige Kjerkol, som fortsatt regnes som et av partiets største talent.

Ingvild Kjerkol er helsepolitisk talsperson for Arbeiderpartiet på Stortinget, og det er et verv som vekker mye større oppmerksomhet enn hennes forrige komitéverv i samferdselskomitéen.

NRKs politiske kommentator Magnus Takvam fikk fem minutter etter «Politisk kvarter» til å kommentere Ingvild Kjerkol som kandidat til nestledervervet i Arbeiderpartiet, og uttalte seg i diplomatiske ordelag. At Ingvild Kjerkol er en av kandidatene til å bli ny nestleder er det nok liten tvil om.

Les forrige sak:
Hegra/Skjelstadmark sitt jenter 13-lag jubler etter seier over Sjetne i første kamp.
Endelig er fotballfesten i gang

Se bildene våre lesere har sendt oss fra første dag :)

Close