16 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

Per Johan selger i Meråker

 

Mang en nyreparert eller lakkert bil har forlatt verkstedet hos Per Johan Evensen på Flåmo i Meråker. På flatene øverst i bygda, før bakkene tar til mot Teveldalen og svenskegrensa, ligger gamle Flåmo skole som ble til verksted i regi av Per Johan Evensen.

–        Jeg fant ut at jeg ville satse på bilverksted på området her på Flåmo året 1989, og kjøpte eiendommen med første driftsår 1980. Med årene ble det flere utvidelser, og gammelskolen fikk verkstedhall, vaskehall og lakkeringsboks. Det er veldig mange biler som har rullet ut av lokalene her gjennom årene ja, sier Per Johan Evensen som nå vil selge anlegget. Totalt rundt 450 kvadratmeter verkstedhall, 28 kvm lakkboks og 76 kvm vaskehall med butikk og kontorlokaler tilbys for salg sammen med leiligheter i andre etasje. 33 år med arbeidsinnsats like ved E 14 er historie, og verkstedbygget med et bolighus legges sammen eller separat ut for salg.

 

Innholdsrik enebolig med stor tomt

For mekanisk interesserte som liker å skru på doninger privat, eller i næringssammenheng kan Flåmo-verkstedet være en interessant investering. Vil man bo nært anlegget kan Per Johan Evensen også tilby et bolighus med bra standard ikke langt fra verkstedet.

Hellsenteret uke 25 mobil

–        Her kan du få kjøpt en innholdsrik enebolig med tomt på 3,742 kvadratmeter anlagt med plen og beplantning. Mye vinduer gir gode lysforhold og huset har kjeller på 86 kvadratmeter med integrert garasje. Første etasje er på 106 kvadratmeter og huset har innredet loft, sier Evensen som egentlig nå selger et livsverk bygget opp over flere år i Meråker.

 

–        Hvorfor flytter du og selger alt på Flåmo Per Johan?

–        Jeg har valgt å kjøpe verksted med leilighet på Sutterøy i Stjørdal. Det er flere årsaker til adresseendring, men i hovedsak har det vært vanskelig å forholde seg til manglende saksgang i Meråker kommune på flere felt. Anlegget på Flåmo er i bra teknisk stand slik jeg kjenner det og mulighetene for å bosette seg eller skape noe mere i verkstedet er helt klart til stede her på Flåmo. Et mindre gult «museumsbygg» kan også følge med på en handel.  

 

–        Hva kan du si angående prisantydninger på bolighus og verkstedet?

–        Det er allerede gjennomført to private visninger etter at et meglerfirma fra Stjørdal friga sin påberopelse av klausul knytta til såkalt partdokument med uråderett. Dette er nå frigitt, og prosessen med nevnte meglerfirma har gitt meg nye erfaringer uten at jeg vil utdype dette nærmere. Prisantydning på verkstedet med leiligheter i andre etasje ligger på 2.490 millioner kroner, og bolighuset er lagt ut med prisforlangende 990.000 kroner. Flere har meldt sin interesse, og fra kommende uke kan budrunden starte, sier Per Johan Evensen som sier han er godt etablert på Sutterøy i Stjørdal og at Evensen Bil as vil satse videre på verksteddriften med lakk og antirustsenter i byen med lufthavn.

Les forrige sak:
Buss for tog fra lørdag

  Jernbaneverket skal bygge ny holdeplass på Værnes lufthavn og førstkommende […]

Close