16 °C Stjørdal, NO
23/05/2019

Per Øyan glass inn i ny glasshall

Rune Øyan hos Per Øyan glass As har fått inntatt en ny moderne hall for service på bilglass, isolerglass og annet glass i NTE-bygget langs E14 på Stjørdal.


Værnesgata 9 og NTE byggets inngang mot E 14 har blitt ny adresse når Rune Øyan nå tar imot sine glasskunder enten det dreier seg om bilglass eller isolerglass og vindu i boliger. Håndverksbedriften har mange års erfaring med glass, og siden 1960 har far og sønn Per og Rune Øyan skiftet og reparert mange tusen glassruter med hovedtyngde på bilglass.

 

–  Du kan godt si at bilglass utgjør størstedelen av våre oppdrag, men vi utfører også mye annet håndverksarbeid innen isolerglass på bolig, som eksempelvis montering etter punktering av isolerglass, glassdisker i butikker eller på kjøkken, sier Rune Øyan. Johan Øyan startet familiebedriften som malerbedrift, etterfulgt av John Øyan og senere Per Øyan som også en periode drev med møbelutsalg i firmaets gård i Kjøpmannsgata. Bilglass i over 50 år gjør Per Øyan glass As til en erfaren aktør i markedet, og på bilglass repareres eller skiftes skadede ruter gjerne i tett dialog med kunde og forsikringsselskapene.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Bilhall på 160 kvadratmeter

Rune Øyan har kontor samlokalisert med Torkel Sølver Lund, Elektromekanikk og Halvor Husbyn, garasjeporter. Hallen som Øyan nå leier i NTE-lokalene har kapasitet på flere personbiler samtidig og også store tungtransportkjøretøy. Her kan også store glassruter håndteres ved reparasjon eller fornyelser.

 

–   Hos oss kan du sette fra deg bilen og dra på en handletur i gata. Vi legger fortsatt vekt på å lokalisere oss sentralt i Stjørdal slik vi alltid har gjort. Mens ruta skiftes kan kunden ta et annet ærend, og hos oss er det enkelt å finne frem og sette fra seg bilen, sier Rune Øyan. Firmaet tar oppdrag innen glass på bil og på hus, og ligger lett tilgjengelig med innkjøring ved Mindes Hus eller Statoil E14.

 

 


Les forrige sak:
Leder i MS.foreningen i Stjørdal og Nord- Trøndelag, Asgeir Heimstad.
MS-dag på torget

- I år har vi sendt i rundt en invitasjon til […]

Close