-7 °C Stjørdal, NO
30/11/2021

Spar Hegra uke 48
Header-Bingo-med dato

Perfekt med helt nytt senter

Brukte koronatiden til oppussing – nå går det tørkepapir som aldri før

GOD STEMNING: Ingen tvil om at både senterleder Tone Vitsøe og styrkeløfter Mathias Hergot stortrives i det «nye» Impulse-lokalet.

Side om side trener styrkeløfteren Mathias Hergot og trimmende pensjonister. I nyoppussede Impulse er det stor harmoni og lite koronafrykt.

– Fortsatt er det noen jeg savner, men det har tatt seg opp bra i det siste. Det hjalp litt med dårligere vær utendørs, sier Tone Vitsøe.

Savner fortsatt noen

Hun er senterleder ved treningssenteret Impulse i Stjørdal og er strålende fornøyd med at de kunne åpne et splitter nytt senter etter koronastengingen.
– Det ble jo veldig bra da, sier Vitsøe idet hun vandrer rundt inne i senteret som har fått en helt ny look og et stort antall nye apparater.
Mange av de faste kundene har vendt tilbake etter gjenåpningen, og mange nye medlemmer har også kommet til. Men noen gjengangere er fortsatt litt forsiktige.
– Det forstår jeg, men her er det trygt, garanterer Tone Vitsøe.

Ekstra mye papir

Korona-tryggheten ser hun mens hun vandrer rundt i senteret, der apparatene har god avstand til hverandre. Og ikke minst ser hun det på papir og såperegnskapet.
– Det går mye tørkepapir for tiden ja, men det er bare bra, sier Vitsøe og smiler. Er det noe hun gladelig fyller på nå så er det desinfeksjonsmiddel og tørkepapir. Det tyder på at det vaskes og desinfiseres over en lav sko. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

NYE APPARAT: Nesten alt av apparat har blitt byttet ut av splitter nye hos Tone Vitsøe ved Impulse.
Trener i sin egen verden

Mathias Hergot er en av mange som er fornøyd med oppgraderingen av treningssenteret. Mens «vanlige» trimmere puster og peser på sine apparater er han i sin egen verden med headset på ørene mens han lemper kilo etter kilo på vektstengene.
– For meg er det helt perfekt å trene her. Jeg er i min egen verden uansett, sier den råsterke 21-åringen.

Vasker som aldri før

Nedstengingen var krevende, og treningsmengden gikk ned for Hergot. Men nå er han i gang igjen, i en avdeling av senteret som har vokst.
– Vi ser at det er mer fokus på funksjonell trening enn tidligere. Det er vel litt mindre bruk av treningsapparat, men vi har selvsagt nesten alt av det også, og i aller nyeste modell, sier Tone Vitsøe.
Hergot trives aller best med sine tre øvelser benkpress, markløft og knebøy. Han løfter råtungt. Samtidig vasker han etter seg som aldri før.
– Det siste jeg ønsker er at senteret må stenge igjen. Akkurat det tror jeg det er mange som tenker, sier Mathias Hergot.

Les forrige sak:
Revygjeng hopper over ett år

- Suksesskriteriet vårt er samspillet med en fullsatt sal

Close