13 °C Stjørdal, NO
10/07/2020

– Perfekt regi

Blink-treneren takker alle for støtten fra sidelinjen

Med champagne og pokal kunne kaptein Vegard Fiske (i midten) og trener Roar Vikvang (nærmest til høyre) feire opprykk og avdelingsseier.

Stjørdals-Blink-trener Roar Vikvang var en ekstremt glad og lettet mann etter at hans «gutter» hadde gjort jobben hjemme mot Sola. Det ble til slutt en komfortabel 4-1-seier, men Vikvang likte ikke helt det han så i en periode i andreomgangen.

– Jeg likte ikke kampbildet en periode. Det var unødvendig av oss å slippe inn baklengsmålet, men vi er jo et langt bedre lag enn Sola, så jeg var ikke veldig urolig, sier Blink-treneren som lukter champagne fra topp til tå etter å ha blitt feiret og takket av alle spillere og 1400 tilskuere. Og nettopp det satte Blink-treneren voldsomt stor pris på.

– Jeg håper virkelig at de 1400 hadde en god og artig opplevelse og at de kommer tilbake. Det hørtes kanskje sånn ut, sier Vikvang, som fikk med seg at samtlige på Blinkbanen trampeklappet laget hans gjennom de siste minuttene.

Det har vært et eventyr av en sesong for Blink og Vikvang, og trenere selv kaller opplegget på slutten for perfekt regi.

– Det heftigste oppi dette var umiddelbart etter tapet mot Fredrikstad. Når vi så klarte å snu det mesterlig mot Egersunds hadde jeg god tro. Nei, nå skal vi bare feire, sier Vikvang på vei til garderoben.

Les forrige sak:
Blink er klare for 1. divisjon

1300 tilskuere fulgte Blinks vei til opprykk

Close