9 °C Stjørdal, NO
27/05/2020

Spar Hegra uke 22
Klar ferdigbetong unicon

Petar venter spent

Petar Gajdasevic skal arbeide full tid i nye Stjørdalshallen som hallbetjent. I snøværet følger han med HENT og byggeprosessen. Petar gleder seg til å innta hallen i februar neste år.

 

12. februar neste år skal den nye Stjørdalshallen åpne for et idrettslag publikum. Under et år før åpning står Petar Gajdasevic spent og ser på byggeprosessen besørget av HENT.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Den monumentale idrettshallen ved Ole Vig videregående skole og Øverlands Minde blir en topp moderne hall med tre håndballbaner, klatrevegger, møte og trimrom i tillegg til en publikumskapasitet på 4000 personer. Ute i snøføyka ved svømmehallen ser Petar på at bygget reiser seg med sin teglsteinsfasade. Petar har allerede fått full stilling i den nye hallen, etter åtte års tjeneste i den gamle på samme tomt.

Jeg gleder med og er glad for at også Marit Sve blir med og deler på jobben som innebærer større ansvar og flere oppgaver enn i gamlehallen, sier Petar. Han skal fortsatt bistå som instruktør i kampsport og kroppsøving. Gajdasevic har selv større titler innen kampsport og vil nok teste ut den 13 meter høye klatreveggen som skal oppføres i hallen.

En hall for større arrangement  
Stjørdalshallen som nå reiser seg vil ha kapasitet til å ta imot større arrangement som Melodi Grand Prix og større konserter.  Mellom de idrettslige begivenhetene vil derfor publikum fra hele regionen kunne oppsøke hallen under en konsert. Større idrettsarrangement blir en naturlig del av hallens innhold. Petar vil i så måte få noen utfordringer når hallen står ferdig. Det tar han på strak arm. Mannens stålvilje og styrke mentalt og på andre vis vil gi Stjørdalshallen en god start. Med Petar ved roret er hallen i sterke trygge hender.

Les forrige sak:
Fylkessekretær i Trygg Trafikk sier “Lys opp og minnes” aksjonen med røtter i Stjørdal har løftet bevisstheten på forebyggende trafikksikkerhetsarbeid i hele Nord-Trøndelag fylke. Nylig var han med aksjonens Odd Egil Lunnan og Kristin Laugtug på besøk hos en 60-åring som i sin bursdag ga gaven på 20 000 kroner videre til aksjonen.
Omtanke som monner

  Lys opp og minnes-aksjonen med lokalt utspring i Stjørdal har […]

Close