16 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

Petter Solberg til Stjørdal Golfklubb

|| PETTER SOLBERG HOS STJØRDAL GOLFKLUBB: – Det er en stor ære å få ta imot Petter Solberg i følge med sin eksklusive rallybil hos Stjørdal Golfklubb om ettermiddagen onsdag 11. juni, sier f.v. Knut Rolvsjord, Stjørdal Golfklubb; Johan Kristoffersen, Kristoffersen Bil og Øivind Arntzen, Stjørdal Golfklubb.||

– Vi er glad for at Petter Solberg velger å komme på besøk til Stjørdal Golfklubb for å kaste ekstra glans over VM-runden i rallycross på Lånkebanen lørdag 14. og søndag 15. juni. Han elsker fart. Petter Solberg skal få lov til å prøve golfkølla sammen med andre gjester.

Ordfører Ivar Vigdenes er blant dem som stiller opp. Så får vi se hvem som trives best på korte eller lange avstander, sier Øivind Arntzen i Stjørdal Golfklubb som fikk nyheten om Solbergs besøk av Johan Kristoffersen:

– Vi takker ja til en gjest som Petter Solberg. I forbindelse med VM-runden i rallycross vil Stjørdal Golfklubb dagen før på fredag 13. juni arrangere sin egen golfturnering. Johan (Kristoffersen) har lovt å dele ut premier.

Stjørdal får mange gjester denne helga. Alle fra nærområdet og alle besøkende som vil benytte et opphold i Stjørdal til å spille golf er hjertelig velkomne hos oss, sier Arntzen. Han liker arrangement som setter Stjørdal på kartet:

– Stjørdal Golfklubb skal jobbe mot Agrisjå og Værnes Airshow for å legge åpne turneringer i forbindelse med disse arrangementer. Turnering forbindelse med «Bues in Hell» er avtalt, sier Arntzen som gleder seg til å se Petter Solberg oppe på golfbanen. 

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
||
«En indelt soldats hustru»på Stjørdal Bibliotek

"Det finnes mye dokumenter om Karolinernes motgang under årene 1718-1719 men […]

Close