2 °C Stjørdal, NO
18/02/2019

Piano-show på Uptown

Uptown har nå fått det etterlengtede flygelet sitt og står nå klar til å ta imot ulike pianoentertainere! Ifølge daglig leder Martin Hallager vil de ha et arrangement av denne typen pr måned om det faller i smak hos Stjørdalingene.

Førstemann ut er Hans Petter Kaggerud.Hans har tjent til livets opphold som musiker siden 1987. På begynnelsen av 90-tallet jobbet han på en del pianobarer, men det var før trommemaskinenenes inntog i bransjen. Etter dette jobbet HP freelance som låtskriver, arrangør, og musiker/vokalist over hele landet.

Nå er imidlertid ingen pianobarer trygge lenger, da Hans Petter nok en gang har tatt på seg entertainerhatten og rocker vilt rundt om i landets pianobarer, med et repertoar som spenner fra 50-tallet og opp til dagens hitlåter. I tillegg til dette, har han også mange norske låter.
 

Det er høy partyfaktor når HP tar av bak pianoet. At han har jobbet som programmerer og arrangør, høres godt i hans egenproduserte arrangementer av kjente låter. Det er trøkk, kvalitet og party i en og samme pakke.

I juli kommer selveste Chris Kurtly og prøver tangentene i det ny anskaffet 90 år gamle flygelet som kler pianobaren godt. Stedet er altså Uptown hele helga!

Les forrige sak:
Jon Eivind Schefte og Ole Myrbekk på hver sin side av daglig leder hos fa Isak D. Westgård, Bjørn Ivar Hage. Fa Westgård stilte sin største container gratis til disposisjon.
Dugnader i Monsberga Friområde

Onsdag 25. og torsdag 26. mai var det dugnader inne på […]

Close