19 °C Stjørdal, NO
21/07/2019

Plutselig dukker det opp et korps

Lørdag dukker det opp korpsoverraskelser i Stjørdal sentrum

OVERRASKELSE: Plutselig dukker det opp en musiker og en tone innimellom alle andre mennesker. Lørdag skal denne gjengen i Haraldreina og Kvislabakken skolekorps, sammen med sine korpsvenner i Halsen skolekorps, skape litt ekstra god stemning i Stjørdal sentrum. OVERRASKELSE: Plutselig dukker det opp en musiker og en tone innimellom alle andre mennesker. Lørdag skal denne gjengen i Haraldreina og Kvislabakken skolekorps, sammen med sine korpsvenner i Halsen skolekorps, skape litt ekstra god stemning i Stjørdal sentrum.

Det heter flashmob, og det kan du oppleve i Torgkvartalet lørdag.

Plutselig dukker det opp en musikant her og en musikant der. Det kommer til å skje like utenfor Ark bokhandel og Nice Isbar i Torgkvartalet lørdag klokka 12.

Det er Haraldreina og Kvislabakken skolekorps i samarbeid med Halsen skolekorps som setter i gang en flashmob for å markere et stort jubileum.

– Flashmob gjennomføres av korps over hele Norge denne dagen for å markere at det er Musikkorpsenes år i 2018. Norges Musikkorps Forbund er 100 år i år. All aktiviteten i Korps-Norge viser at vi er en svært viktig kulturaktør i samfunnet, sier leder i Haraldreina og Kvislabakken skolekorps, Unni Raaen Nysæther.

Derfor er det ikke bare i Stjørdal det dukker opp korpsoverraskelser på lørdag. I hele landet kommer det til å dukke opp korpsmedlemmer fra alle kriker og kroker.

– Plasseringen vår er valgt hvor folk ferdes. Hovedpoenget med flashmob er at det skal se uformelt og tilfeldig ut, og føre til spontan feststemning. Dette er en utradisjonell måte å vise at korpsaktivitet er gøy, viktig og en fantastisk fritidsaktivitet for barn, unge og voksne, sier Raaen Nysæther.

Ren Røros Lesmer mobil

Les forrige sak:
Anne Marken (innfelt) foreslår at Meråker kommune overdrar de eiendommene de eier ved Meråker videregående skole og Arena Meråker til fylkeskommunen.
Ønsker at fylket tar over anleggene

Lokalpolitiker vil at kommunen skal kvitte seg med idrettsanlegg og skolebygg

Close