2 °C Stjørdal, NO
10/04/2020

Pøbler har knust Rema-vindu – igjen

Rema-kjøpmann: – Nå er det nok

De smiler stort sett 24/7, men tirsdag morgen var Ann Lisbeth Rønning (fra venstre), Tine Hedsten og Per Christian Eriksen frustrert og forbannet etter at det nok en gang var gjort ødeleggelser ved Rema-butikken i Stjørdal sentrum. De smiler stort sett 24/7, men tirsdag morgen var Ann Lisbeth Rønning (fra venstre), Tine Hedsten og Per Christian Eriksen frustrert og forbannet etter at det nok en gang var gjort ødeleggelser ved Rema-butikken i Stjørdal sentrum.

– Jeg blir både frustrert, lei meg og forbannet. Rema-kjøpmann i Stjørdal sentrum, Tine Hedsten, ble igjen vekket av telefonen midt på natten. Klokka 3.50 natt til tirsdag ringte vekterselskapet og fortalte at en pøbel eller flere hadde knust ett vindu i butikken – igjen.

– Nå er det nok! Tine Hedsten har hatt noen dager, og netter, hun helst skulle vært foruten. Forrige tirsdag kveld ble en av butikkens ansatte utsatt for ran like etter stengetid. Natt til sist torsdag var ett av vinduene knust, og nå altså det samme vinduet igjen.

– I natt var det kastet en stein gjennom vinduet, forøvrig det samme vinduet som sist. Ødeleggelsene var enda større denne gangen, sier Hedsten.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– Føler dere at noen er ute etter å ødelegge for dere?

– Nei, det tror vi ikke, og det tenker vi ikke på i det hele tatt. Vi tenker bare på at dette er så fordømt unødvendig, og skaper ekstra arbeid og kostnader, sier Hedsten.

Politiet var raskt på stedet i natt og tok med seg både steinen som var brukt og deler fra det knuste vinduet. Nå håper Rema-kjøpmannen at de finner den skyldige igjen.

– Politiet har vært veldig flinke ved de tidligere anledningene, så vi håper vi tar den som har gjort dette også, sier Tine Hedsten.

Og aller helst skulle Per Christian Eriksen sett at politiet fraktet gjerningspersonen(e) til dem.

– Han eller hun kunne stått her og kostet og ryddet opp etter seg. Det er temmelig mye arbeid, for små glasskår sprer seg overalt, sier en irritert Eriksen, som sammen med Ann Lisbeth Rønning og kjøpmannen selv har ryddet fra de tidligste morgentimene.

Også i midten av mai var Rema-butikken i Stjørdal sentrum utsatt for hærverk. Den gangen var det en mann som knuste flere vindu med foten. Han ble pågrepet temmelig raskt etter at politiet fulgte blodsporene.

Les forrige sak:
Jakob Rømo Skille satte inn 3-0 og da trodde alle på Blinkbanen at tre poeng var i boks mot Rørvik. Men det endte bare med ett. (Arkivfoto)
Ledet 3-0, men klarte bare 3-3

Seks mål på 32 minutter i 4. divisjonskamp

Close