2 °C Stjørdal, NO
17/10/2021

XC60
XC90
Header-Bingo-uten dato
XC40

Politiet: Alt blir bra, men feir med måte

Politiet i Værnesregionen feiret gjenåpning ved å blant annet ta med seg ballonger til Vikanlandet for feiring i dag. Foto delt med tillatelse: Politiet i Værnesregionen

Siden klokken 16.00 i dag er de fleste tiltakene i forbindelse med covid-19 historie, men politiet håper folk ikke glemmer de normale reglene i gledesrusen.

ALT BLIR BRA!
Det skriver politiet i Værnesregionen på sosiale medier lørdag kveld.
– De fleste av oss har i over 500 dager forholdt oss til nye regler, tiltak og rutiner som raskt har endret seg fra dag til dag og uke til uke. Nå er mesteparten av disse reglene borte, men de normale reglene gjelder fortsatt, heter det seg i posten.
Blant normale regler nevnes nattero, ordensforstyrrelse, etterkomme politiets pålegg og ikke minst voldsbruk.
Spesiell dag

Men hovedbudskapet  er ikke bare oppfordringer til å oppføre seg ,og forholde seg til regler i feiringen. Selv har politiet feiret denne dagen ved å ta seg en liten tur på Vikanlandet på grensen mellom Stjørdal og Skatval, og med seg hadde de ballonger.

– Andre tar kanskje turen ut på sitt lokale utested for å feire i kveld. Vi vil være tilstede i regionen for å se til at feiringen går fint for seg og at folk skal føle seg trygge, skriver de.

Politiet avrunder posten med:

– FOX 20 og alle andre patruljer i Værnesregionen ønsker alle en fin «åpningsdag» og oppfordrer alle til å feire med måte!

Les forrige sak:
Jan Tore Halstadtrø (t.v.) mener de har fått med seg en historisk dame på laget. Torill Hofstad har nemlig jobbet på alle tre VVS-butikkene i Stjørdal. Her sammen med daglig leder Knut Øystein Sørgård.
I 14 år har de prøvd å sikre seg drømmemedarbeideren. Nå har hun sagt ja

Close