-2 °C Stjørdal, NO
15/10/2019

Politiet har spesielt fokus på svenske-trafikken

– Kjør med fornuft og hold din plass i køen

Politiet i Værnesregionen lover at de blir veldig synlig på skjærtorsdag. (Foto: Utrykningspolitiet) Politiet i Værnesregionen lover at de blir veldig synlig på skjærtorsdag. (Foto: Utrykningspolitiet)

Politiet i Værnesregionen retter sin innsats i påska mot E14 og fylkesveg 705.

– Skjærtorsdag kommer vi til å ha et spesielt fokus på utfarten til Sverige. Vi anbefaler at de som tenker seg til Sverige, har kjøretøy som er i forsvarlig og forskriftsmessig stand. Både lokalt politi, UP og Tollvesenet kommer til å ha mannskaper ute, skriver politiet i Værnesregionen på sin Facebook-side.

De kommer med klare anbefalinger, som alle bør følge i denne travle trafikktiden.

– Kjør med fornuft og hold din plass i køen, selv om hastigheten ligger noe under fartsgrensa. Det viktigste er å komme fram – det er mange som bryr seg om dere, melder politiet som også minner om en annen viktig ting.

– Til dere som blir igjen hjemme – husk bålforbudet; det er fryktelig tørt i marka mange steder. Vær også en god nabo og følg med huset til dem som er bortreist, oppfordrer politiet i Værnesregionen.

Les forrige sak:
Utrykningspolitiet skrev ut elleve forenklede forelegg etter kontroll i 50-sonen i Meråker sentrum onsdag. (Foto: Utrykningspolitiet)
Her fikk 11 bilister bot i dag

- Her skal vi tilbake om ikke lenge, lover UP

Close