1 °C Stjørdal, NO
27/11/2020

Politiet imponert over innsatsen til meråkerbyggene

– Godt å tenke på at det er store ressurser å hente i Meråker når det er behov

Politiets innsatsleder Karl Småland sammen med brannvesenets innsatsleder Tore Øverkil (med ryggen til) og Gjert Henrik Nicolausson fra Meråker brannvesen. (Foto: Politiet i Værnesregionen) Politiets innsatsleder Karl Småland sammen med brannvesenets innsatsleder Tore Øverkil (med ryggen til) og Gjert Henrik Nicolausson fra Meråker brannvesen. (Foto: Politiet i Værnesregionen)

– Vi lar oss imponere.

Det skriver politiet i Værnesregionen og retter en stor takk for innsatsen til alle som deltok i forbindelse med den tragiske flystyrten i Meråker denne uken.

– I tillegg til nødetatene, så bidro både frivillige organisasjoner og privatpersoner med søk både fra lufta og på bakken. I tillegg fikk mange oppgaver på skadestedet etter at flyet ble lokalisert. Vi lar oss også imponere over at privatpersoner stiller både hus og heim, samt utstyr til disposisjon under redningsaksjonen, skriver politiet på sin Facebook-side.

De ønsker å takke for all hjelp og bistand, som er godt å registrere når alvorlige hendelser inntreffer.

– Selv om flystyrten fikk en tragisk utgang, er det godt å tenke på at det er store ressurser å hente i Meråker når det er behov, er den klare takken fra politiet til Meråker-samfunnet.

Les forrige sak:
Helltunnelen (Illustrasjonsfoto)
Tunnel åpnet etter skilt-trøbbel

Helltunnelen er stengt inntil videre

Close