5 °C Stjørdal, NO
19/03/2019

Politiet inviterer ungdommer

|| Fungerende lennsmann Arne Henrik Ulvin inviterer ungdom fra alle kommuner i Værnesregionen til et åpent informasjonsmøte om politiutdanningen tirsdag 13. februar. (Foto: Geir Olav Flåan)||

– Her er det bare å møte opp i ekspedisjonen til klokka 16.00. Politiutdanningen er populær og vi ønsker å ha søkere med lokal forankring, sier Arne Henrik Ulvin. 

– Når er søknadsfristen?

– Søknadsfristen er 1. mars med samordnet opptak. Jeg kan elles henvise til Facebook-siden for Politihøgskolen. Her ligger det ute mer informasjon om studiet.

– Hva vil foregå på dette møtet?

– Først er det felles informasjon til samtlige besøkende. Her vil  det være mulig å snakke med politistudentene som er i gang med utdanningsløpet og nå har sin tjeneste hos oss. Dette er en utmerket anledning for å få en innsikt i studiet; det å høre hvordan politistudentene opplever sin hverdag. Men vi har også med praktiske innslag: Kurt Kristoffersen vil orientere om hundetjenesten og ha en liten demonstrasjon i garasjen.

Coop Storlien artikkelnivå

– Hva er målet med kvelden?

– For oss er det å informere potensielle søkere om politiutdanningen. Vi ser gjerne at interesserte ungdommer møter opp saman med sine foreldre. Vi er glade for å ha en populær politiutdanning. Og det er alltid et mål for Stjørdal lensmannskontor å ha søkere med lokal forankring, sier fungerende lensmann Arne Henrik Ulvin.

Les forrige sak:
||
450 ungdommer skal spille volleyball hele natta

Det har vært en tradisjon at 4H i både Nord-Trøndelag og […]

Close