10 °C Stjørdal, NO
17/09/2021

Header-Bingo-uten dato
Spar Hegra uke 37

Politiet på utkikk etter mann etter knivepisode

Begge personene involvert har status som siktet

(Illustrasjonsfoto)

Politiet etterforsker en hendelse i Stjørdal hvor to menn skal ha brukt kniv i en konflikt. Politiet er fremdeles på utkikk etter en av mennene.

– Jeg har ikke hørt noe om at han er funnet enda. Han gjemmer seg regner jeg med, opplyser etterforskningsleder Annar Sparby ved Stjørdal lennsmannskontor i 16-tiden.

Det var Bladet som omtalte hendelsen først.

Tidlig onsdag morgen fikk politiet melding om en ordensforstyrrelse i en leilighet i sentrum. Det ble varslet om mulig personskade.

– Vitner varslet om støy. Det skal ha oppstått en krangel og i forbindelse med det ble det brukt kniv, sier Sparby.

Begge mennene involvert i hendelsen skal ifølge vitner hatt tilgang på kniver.

– Vi har vitneobservasjoner på at begge har vært i befatning av kniv, men vi vet ikke omstendighetene rundt det før vi har fått snakket med begge parter.

Forlot området før politiet kom

Da politiet rykket ut til leiligheten fant de en av de to involverte, en mann i slutten av 20-årene. Mannen ble pågrepet og Sparby opplyser at mannen hadde små risp på kroppen.

Den andre personen, en mann i 30-årene, hadde forlatt området før politiet ankom. Det er ukjent hvor alvorlig skadene er til vedkommende.

– Vi er usikker på skadeomfanget til han som ikke er funnet, men som vi forstår skal det ikke være alvorlig, sier Sparby.

Under pågripelsen skal mannen i 20-årene ha skallet til en politibetjent og blir anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann. Begge mennene har status som siktet.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto: Marianne Flekstad Johnsen)
Flere sjåfører fikk svi under kontroll

Utrykningspolitiet hadde onsdag laserkontroll

Close