9 °C Stjørdal, NO
17/09/2021

Header-Bingo-uten dato
Spar Hegra uke 37

Politiet vil at foreldre følger med på strandfester

Ber alle gjester i Storvika om å ta ansvar

Slik så det ut inne i partyteltet tilhørende strandkiosken i Storvika lørdag morgen. (Foto: Privat)

Som s-n.no omtalte lørdag var det natt til lørdag igjen gjort ødeleggelser i Storvika. Nå er politiet på banen med en klar oppfordring til ungdommer og deres foreldre.

– Gjester av Storvika er så heldige at det faktisk er noen som legger ned mye tid og energi for at nettopp du skal ha en ekstra fin opplevelse i Storvika. Toaletter blir vasket, det plukkes søppel og glasskår. Det tas bort benker og annet som har blitt ødelagt i løpet av kvelden og natten, innleder politiet i Værnesregionen et innlegg på sin Facebook-side med.

LES OGSÅ: Nå blir Storvika-pøbler «fanget» på film

Men synet som møtte både drivere og politiet lørdag morgen i Storvika var lite hyggelig.

– Kveld/ natt til lørdag denne helgen var inventar i partyteltet snudd opp, ned og hivd rundt. Det lå klær, tomme ølbokser og spritflasker inne i teltet. Utenfor kiosken var en benk blitt ødelagt. Det lå mye glasskår utover parkeringsplassen som små barneben trasket over og biler kjørte over dagen etter. Dispensere inne på toalettene hadde blitt ødelagt og toalettene var generelt nedgriset. Vi i politiet vil gi en stor takk til de som faktisk gjør sitt for å gi gjester av Storvika en ekstra fin opplevelse, skriver politiet og følger opp med et ønske om at alle gjester i Storvika tar et ekstra ansvar framover.

Oppfordringene fra politiet er klare og de henvender seg også til foreldregenerasjonen.

– Er du forelder og har ungdom som drar dit på kvelden? Gå sammen som foreldre og ta dere en tur dit i løpet av kvelden for å se om alt står bra til, skriver politiet i Værnesregionen. I tillegg ber de om at alle plukker opp søppel og glasskår, og at ingen knuser glassflasker verken på stranda eller parkeringsplassen. Politiet henstiller også om at du tar ansvar og gjør opp for deg hvis noe blir ødelagt.

– Det er faktisk noen som eier det, skriver politiet i Værnesregionen.

Les forrige sak:
– Trolig den største laksen som noensinne er landet av en jente i pysj

Ann Li (15) var i pysjen da hun fikk laks på 18,1 kilo

Close