1 °C Stjørdal, NO
17/10/2021

XC60
XC90
Header-Bingo-uten dato
XC40

Politiloggen – rykket ut til slåsskamp, biltreff og urinering

Illustrasjonsfoto

Gjennom natt til søndag mottok politiet flere meldinger om ulike hendelser i Stjørdal.

Først rykket politiet ut til Stjørdal sentrum etter melding om slåssing utenfor et utested. Politiet mottok melding om hendelsen klokken 23.50.

– Var vel at han ikke hadde oppført seg godt, for de involverte vaktene ønsket ikke å ha han til stede. Han var rolig da politiet kom. Ingen skader på personer, og han fikk pålegg om å holde seg unna Stjørdal sentrum frem til klokken 08. Vedkommende er en mann i 40-årene, opplyser operasjonsleder Anlaug Oseid i Trøndelag politidistrikt.

Senere på natten måtte politiet igjen rykket ut til sentrum etter en ny hendelse.

– Så kom det klokken 01.30 en melding om urinering utenfor bowlinghallen i Stjørdal. Det var en mindreårig gutt og vil bli anmeldt av politiet, sier Oseid.

Biltreff

I samme tidsrom ble det meldt om forstyrrelser av natteroen på Skatval. Politiet rykket ut til en privat adresse etter klager om bilkjøring og høylydt festing.

– Politiet var der på stedet, men det var ikke høy musikk eller noe spesielt politiet kunne sette fingeren på. Det fremsto som ok selv om det var en del biler som kjørte frem og tilbake, men det var ikke noe spesielt med det, sier operasjonslederen.

Les forrige sak:
De har vært i drift i over ti år. Nå har de kjøpt eget lokale

Close