3 °C Stjørdal, NO
06/12/2019

Pop-stjerneskudd i kirka

– Kombinasjonen av en ung og lovende artist, og vakre Logtun kirke må bare bli utrolig bra

BRA MIKS: Unge, lovende Jo Sverre opptrer i Logtun kirke onsdag kveld. (Foto: Jens Westbye) BRA MIKS: Unge, lovende Jo Sverre opptrer i Logtun kirke onsdag kveld. (Foto: Jens Westbye)
Ditt Apotek Hellsenteret  Mobil

Tidligere i sommer varmet Jo Sverre opp for Patti Smith og Robert Plant i Trondheim. Onsdag vil han spre varme i Logtun kirke på Frosta med sin egen «Sommerkonsert med Jo Sverre».

Jo Sverre er et nytt, spennende og løfterikt trøndersk stjerneskudd på den norske pophimmelen. Det er andre året at Frostaporten og Frosta kommune arrangerer sommerkonsert i forbindelse med kulturuka Frostadan – Trøndelags lengste sommerdag. I fjor sto Charlotte Audestad for musikken, og i år gjester altså en ny fremadstormende trønder den vakre steinkirka på grønnsaksbygda.

– Vi som arrangerer Frostadan er veldig glade for at Jo Sverre tar med seg deler av bandet sitt og legger turen innom oss. Han har låter med gode tekster på rindalsdialekt som passer godt til denne settingen. Logtukirka har svært god akustikk og er egnet for å kunne lytte og nyte musikk hvor teksten har en framtredende plass. Det sier Audun Kvamme som er driver av Frostaporten og deltaker i hovedkomiteen for Frostadan.

Jo Sverre er aktuell med singelen «Luftslott» hvor Sigmund Groven bidrar med munnspill, og sammen med bandet presenterer han pop-rock i samme gate som Håkan Hellström, Coldplay og Kent.

– I løpet av de to siste årene har Jo Sverre gått fra å være en ukjent visesanger til å bli en av de mest spilte artistene på norsk radio. Låter som «Ka Om», «Takka Fer Det Oss Ha Fått» og «Ostoppele» har sjarmert mange lyttere, sier Kvamme.

Dette har bidratt til at Jo Sverre har spilt på festivaler som ByLarm, Over Oslo, Pstereo og Trondheim Calling. Han fikk også Adresseavisens musikkstipend for 2018.

– Kombinasjonen av en ung og lovende artist, og vakre Logtun kirke må bare bli utrolig bra, sier Audun Kvamme før onsdagens konsert.

Mer informasjon om sommerkonserten finnes på frostaporten.no,og billetter kan kjøpes på kultar.no.

Les forrige sak:
Statsminister Erna Solberg møtte mange stjørdalinger på Torget tirsdag ettermiddag.
– Stjørdal har endeløse muligheter

Statsministeren kastet glans over Høyres valgkampåpning i Stjørdal

Close