11 °C Stjørdal, NO
10/07/2020

Popcorn og møte med publikum

Hele ledergruppen av samlet rundt utdeling av popcorn og møte med publikum på Torgkvartalet fredag. Her er f.v. resepsjonssjef Marte Lise Horgmo; Food & Beverage-manager Frank Dyrnes Olsen; hotelldirektør Kim Engan Strand; bookingsjef Tove Klungreset og salgssjef Therése Blomquist.

 

– Det er viktig at alle vi i ledergruppen kommer oss ut av kontorene og treffer folk. Tiltaket var en utmerket måte for å møte kunder og gjester og presentere hotellet med våre tilbud. Vi er opptatt av å stryke ut dørstokkmila inn i hotellet. Alle er velkommen for å ta en titt på vårt flotte hotell og se hva vi kan tilby.

Restauranten står åpen for lokalbefolkningen seks dager i uka, sier food & beverage-manager Frank Dyrnes Olsen som har blikket rettet fram mot jula: – Vi fikk også presentert vårt julebordstilbud som startet i andre halvdel av november, sier han.

Quality Airport Hotel Værnes hadde også en liten quiz med spørsmål om hotellet. Premien var en valgfri middag for to. Den lykkelige vinner som mandag fikk en telefon fra Dyrnes Olsen var Brit Wiggen.

– Vi opplevde god respons på dette stuntet og hørte mye skryt av hotellet. Men det stiller krav til oss som vi er beredt til å møte: Vi må levere varene! sier Frank Dyrnes Olsen som trives ekstra godt når det svinger:

– En dag måtte bokstavelig «alle mann til pumpene» for å levere varene med lunsj til to bordsettinger på 140 og 130 gjester. Da er det godt å merke at hotellet leverer varene, sier han og forteller at ledergruppen ble stimulert av møtet med publikum.

 

 

 

Les forrige sak:
Ordfører Ivar Vigdenes kan konstatere at Stjørdal er best i Værnesregionen og best blant byene i Nord-Trøndelag når det gjelder service, tilgjengelighet og informasjonskvalitet til publikum, men Stjørdal er likevel ikke blant de byene som oppfyller Forbrukerrådets krav for å bli godtkjent.
Forbrukerrådets kommunetest

  Stjørdal er best i Værnesregionen på 80. plass med 69,8 […]

Close