19 °C Stjørdal, NO
24/07/2021

Spar Hegra header uke 29
Header-Bingo-uten dato

Populær byttedag for de minste

Aglo barnehage i Stjørdal sentrum arrangerte byttedag

De solgte vafler, boller, saft og kaffe i grillhytta. Inntektene skal gå til ny gapahuk i barnehagen i Stjørdal sentrum. Sylvia Plugge, Emma Halle, Maiken Rolseth og Kasper Guldseth inntok varmen fra Jøtul 602-ovnen. De solgte vafler, boller, saft og kaffe i grillhytta. Inntektene skal gå til ny gapahuk i barnehagen i Stjørdal sentrum. Sylvia Plugge, Emma Halle, Maiken Rolseth og Kasper Guldseth inntok varmen fra Jøtul 602-ovnen.

Aglo barnehage i Stjørdal sentrum arrangerte torsdag byttedag med stort utvalg i klær, bøker, sko og leker.

Barna i Aglo barnehage med avdelingene Stjerna, Sola og Månen var nesten i skyene av begeistring da foreldrene kom til henting i barnehagen torsdag. Ute på bordene hadde de satt ut kasser med bytteklær, leker og bøker som alle var gratis.

– Vi har fokus på bærekraft og miljø i vår barnehage her langs Skolegata. Da passer det bra med slike tiltak, sier styrer Åshild Kjebekk. Godt vinterkledde barn møtte kulda under lek ute, men da mor og far møtte opp i porten ble de loset inn til bolle- og vaffelsalget i grillhytta.

Byttedagen i Aglo barnehage i Stjørdal sentrum ble populær. Martinus, Hanif, Shaimaa, Jamal, Emad og styrer Åshild delte gleden med gratis byttevarer i barnehagen.
Byttedagen i Aglo barnehage i Stjørdal sentrum ble populær. Martinus, Hanif, Shaimaa, Jamal, Emad og styrer Åshild delte gleden med gratis byttevarer i barnehagen.

– Kom inn og kjøp vaffel, ropte noen blant de små. Inntektene skal gå til en ny gapahuk i barnehagen. Andre vinket mamma i retning en bok om dyr, eller et par fargerike utesko som fritt kunne tas med hjem. Lille Emad fikk sitte i armene til mor Shaimaa, og familiens barnehagegutt, Jamal, tok plass for fotografering sammen med styrer Åshild.

Inne i den varme Jøtul 602-vedfyrte grillhytta, forskriftsmessig laget av bygglinja på Aglo videregående skole, duftet det av herlige vafler og boller. Bak pengeskrinet fikk unge Sylvia, Emma, Haily, Vilde og blant voksne Ida og Maiken, testet sine kunnskaper om kroner og øre. Styrer Åshild syntes alt gikk på skinner idet dagen møtte et snikende ettermiddagsmørke.

– Hvordan mottas disse byttedagene av barn og foreldre?

– Det er alltid populært med slike byttedager, og så er det en fin måte å spare utgifter på. Donasjoner er gitt på forhånd fra familier som har overskudd på klær eller leker. Når vi setter ut byttevarene kan foreldre og barn velge seg ut fine ting gratis. Vi vil helst ikke kaste noe av verdi, så overskuddsvarer leverer vi til Frivilligsentralen, sier Åshild Kjebekk og Maiken Rolseth, to av de voksne hos Aglos barnehage langs Skolegata i Stjørdal.

Les forrige sak:
AVTALE VARIG STJØRDAL GJENSIDIG OG OPERA TRØNDELAG: - Vi er glade for å fortsette vårt gode samarbeid, sier daglig leder i Opera Trøndelag Lars Eggen (t.v.) og daglig leder i Varig Stjørdal Gjensidig, Bjørn Ove Slind.
Fortsetter samarbeidet

Opera Trøndelag har inngått ny sponsoravtale med Varig Stjørdal Gjensidig

Close