21 °C Stjørdal, NO
23/07/2019

Populær tur bak hesterumpa

Beboere ved Hegra bosenter fikk en trivelig tur i hestevogn sist uke

MIMRING: Beboere og personale koste seg på tur i hestevognene bak kuskene Johan Friheim (t.v.) og Tore Haugen. (Foto: Privat) MIMRING: Beboere og personale koste seg på tur i hestevognene bak kuskene Johan Friheim (t.v.) og Tore Haugen. (Foto: Privat)

Beboere ved Hegra bosenter fikk en trivelig tur i hestevogn sist uke.

 – Vi stilte opp sammen med pårørendeforeningen og det ble en uforglemmelig liten stund, sier Knut Atle Aarbu i Stjørdal og Hegra Hestavlslag.

HELDAG: Pårørendeforeningen laget et populært opplegg ved Hegra bosenter med både grilling og tur med hest. (Foto: Privat)
HELDAG: Pårørendeforeningen laget et populært opplegg ved Hegra bosenter med både grilling og tur med hest. (Foto: Privat)

10-12 beboere og noen av personalet fra Hegra bosenter var med på turen i vognene bak hestene og de drevne kuskene Johan Friheim og Tore Haugen.

– Turen gikk fra Hegra Bosenter forbi Hegra Sparebank, under E14 og innom gårdene Bjugsanden og Bjørngaard vestre, forteller Aarbu, som melder om at opplegget er ønsket velkommen tilbake.

Pårørendeforeningen ved bosenteret, med Jon Krislok som primus motor, var ansvarlig for opplegget ved bosenteret der de også benyttet dagen til grilling.

Les forrige sak:
Vegard Voll har masse erfaring fra både Ranheim og Levanger. Søndag debuterer han trolig for Stjørdals-Blink.
Nykommer-veteran rett inn på Blink-laget

- Jeg gir blanke i hvordan det ser ut, bare vi vinner

Close