6 °C Stjørdal, NO
27/02/2021

Maxus-endelig1
Header-Bingo-med dato
SparHegra uke 08

Power Hoop-suksess

CELEBRE GJESTER: Mette Johansen i firmaet Innersvingen (markedsansvarlig for Power Hoop i Europa) og innehaver av Power Hoop, Karyn Seroussi fra New York, flankert av Ine Østenby og Steinar Thyholdt hos Hell Treningsstudio.
Søknadsfrist – mobilbanner

 

HELL: Sist søndag hadde Hell Treningsstudio celebert besøk da deler av idé utvikling og instruktørvideo for Power Hoop ble innspilt i lokalene på Hell Kjøpesenter.

Søknadsfrist – mobilbanner

Innehaver av Power Hoop, Karyn Seroussi fra New York og daglig leder Mette Johansen i firmaet Innersvingen (markedsansvarlig for Power Hoop i Europa) ville se hvor det hele startet – nemlig som en rockeringtime på Hell Treningsstudio. Derfor falt valget av innspillingslokaliteter på nettopp Hell Treningsstudio. Karyn var begeistret og positivt overrasket over både intensitet, kreativitet, glede og kvalitet på det deltagerne fremførte foran kameralinsene sist søndag.

Power Hoop
I januar 2008 kom Power Hoop til Europa. Mette Johansen fra firmaet Innersvingen  kan fortelle at over 90 000 ringer allerede er solgt i Norge.

Ine Østenby, ansvarlig for saltimene og rockering-timene hos Hell Treningsstudio, har bl.a. vært på besøk Hos Kari Jackeson i frokost-tv og demonstrert Power Hoop. Siden starten i 2009 har over 400 deltatt på disse saltimene i regi Hell Treningsstudio.

Rockeringen som treningsform
– Trening med rockering er blitt svært populært, og er en treningsform som styrker både kjernemuskulatur og kondisjon på en morsom måte, opplyser Steinar Thyholdt som er daglig leder på Hell Treningsstudio.

Ine Østenby og Camilla Jenssen fra Danmark er Master Instructors for Norden og Hell Treningsstudio er pionerer på å utvikle nye ideér for denne treningsformen. Instruktør-kurs ble startet i 2010 og Ines reiseplan er allerede fullspekket nå når nye ideér skal presenteres for hele Norden i denne treningsformen.

Power Hoop kvalitetssikrer sine instruktører som alle må sertifiseres – viktig for at deltagerne skal få fullt utbytte av treningsformen.

Caryn Seroussi er veldig begeistret for det arbeidet som allerede er gjort på Hell Treningsstudio og uttalte at atmosfæren på studioet opplevdes helt unikt.

– Hell Treningsstudio på Hell Kjøpesenter har hele tiden vært idéskapende og opptatt av å prøve ut måter å trene morsomt på, sier en smilende Steinar Thyholdt. Mon tro om gliset bærer bud om at det er enda flere overraskelser på gang? Power Hoop ringer i alle vektklasser fåes i alle fall kjøpt hos Ine & co På Hell.

For øvrig byr Steinar & Ine hos Hell Treningsstudio på tradisjonelle saltimer som spinning, mave-rumpe-lår, styrke i sal, kettlebells, pilates, stepp, zumba, bodypump og aerobic.

Steinar kan fortelle at de opplever spesielt stor pågang nå i januar.

– Mange har nyttårsforsetter om å bedre fysikk og livskvalitet, og med ca 900 kvm å boltre seg på, kombinert med døgnåpne lokaler, så er det alltid mulighet for å trene hos oss. Kyndige instruktører er på plass fra morgen til kveld, og skal veilede og sørge for at absolutt alle får full uttelling av treningen,  avslutter en energisk og småsvett Thyholdt.

Les forrige sak:
Dobbelsats og freske fraspark

Denne herlige folkekomedien er basert på Kjell Aukrusts bøker ”Simen”, ”Bonden” […]

Close