11 °C Stjørdal, NO
20/09/2020

Praktarenaen skal bli klar i god tid

I helga kommer montørene til Stjørdal

I RUTE: Fredrik Holmen liker det han ser på den gamle travbanen. Den nye arenaen til Stjørdals-Blink Fotball er i godt gjenge til å bli ferdig før serien starter.

MUS-sjef Fredrik Holmen, som er svært sentral i det gedigne arenaprosjektet til Stjørdals-Blink Fotball, kan puste lettet ut. Montørene som er viktige for at arenaen blir ferdig i god tid til seriestart kommer til Stjørdal kommende helg.

– Det har vært litt trøbbel med å få montørene fra Litauen hit i disse dager. Men nå har vi kommet fram til en god løsning i et veldig godt samarbeid med politi, kommuneoverlege og øvrige myndigheter, sier Fredrik Holmen.

FØLG BYGGINGEN AV DEN NYE ARENAEN MINUTT FOR MINUTT HER!

Det betyr at fem montører fra Litauen kan starte arbeidet med å montere modulene på den nye arenaen til Stjørdals-Blink Fotball kommende helg.
– De fem går rett i karantene, men vi skal sette opp en inngjerding ved anlegget slik at de kan jobbe der. I tillegg har vi leid et hus for dem. Vi skal sørge for alt av innkjøp og sette varene de trenger på trappa, sier Holmen.

Tverås i normalfart

Sjefen for MUS (Maskinutleie Stjørdal) er kjent for å være løsningsorientert, og nå kan han igjen senke skuldrene litt og se at det store fotballarenaprosjektet er på skinner.
– Vi var i rute og vel så det fram til disse utfordringene dukket opp. Samtidig kom det store snøfallet sist helg som gjorde det litt ekstra trasig, sier Holmen.
Anleggsfolket fra Tverås Maskin & Transport har stått på voldsomt siden arbeidet startet 27. februar.
– De har trappet ned farten litt nå. De har gått ned til normal fart, sier Holmen og skryter veldig av det arbeidet som er utført.

Mye oppmerksomhet

De litauiske montørene kommer til å jobbe effektivt og mye kommende uke. Snart kommer også kunstgresset til Stjørdal og det meste er på stell for MUS og Stjørdals-Blink Fotball.
– Anlegget skal iallfall bli klart til seriestart, sier Holmen, som synes det er artig med all oppmerksomheten som dette stadionanlegget får.
– Absolutt. Det er artig at det skrives mye om Stjørdals-Blink Fotball. Samtidig er det uhyre viktig at vi følger de påbudene og retningslinjene som er gitt i forbindelse med koronapandemien. Det er enda viktigere enn denne banen for tiden, sier Holmen.
Den nye arenaen til Stjørdals-Blink Fotball kommer til å koste rundt 30 millioner kroner. Kunstgressbanen skal ha både undervarme og vanningsanlegg og i byggene rundt banen blir det både garderober, oppholdsrom, kjøkken, dopingrom og øvrige fasiliteter.

 

Les forrige sak:
Uvær har stengt fylkesveg

Fjellovergangen er stengt igjen

Close