12 °C Stjørdal, NO
03/08/2020

Prøven – Motor Trade åpner snart dørene

|| Noen av de ansatte samlet til møte før åpning i den nye bilhallen nylig. Prøven Motor Trade satser i Stjørdal. Administrerende direktør er Frithjof Anderssen. Brødrene Sverre og Knut Fordal er i ledergruppen. Bilhallen med Mercedes og Peugeot åpner 8.februar på Sutterøy.||

Prøven-MotorTrade åpner sitt bilhus på hjørnetomten som kommunen i mange år hadde eierskap til, og som var et av de siste ubebygde områdene på industriområdet. Her blir bilhuset nabo til mange andre bilforhandlere, og administrerende direktør Frithjof Anderssen sier de er meget fornøyd både med plassering og satsingen i Stjørdal.

–         Vi har bygd bilhuset på Sutterøy og får i tillegg til salg av nybil og bruktbil Stjørdal Bilskadesenter inn i samme bygg. Dette er et samarbeid med Trio bil på området skade-lakk, forteller Anderssen. I ledergruppen er brødrene Sverre Fordal og Knut Fordal med. Sverre er styreleder i selskapet. Prøven- Motor Trade får nå med seg Runar Børstad med bakgrunn fra Møller bil, Kenneth Hanssen fra Motortrade og Wiggo Bakken fra Krogstad Bil for å nevne noen av de ansatte. Brødrene Fordal, med mange års erfaring innen bilsalg, og med røtter fra Forradal er spesialt glad for at Stjørdal nå endelig blir et av satsingsområdene for Prøven-Motor-Trade som fra tidligere er etablert både i Trondheim, Verdal og Brekstad på Ørland. I Trondheim flytter aktørene nå til Østre rosten. 

–         I nybygget og bilhuset på Stjørdal får vi nå en salgsflate på 800 kvadratmeter. Dette blir dermed et av våre største bygg for bilsalg i hall, og merkene er Mercedes og Peugeot, forteller styreformann Sverre Fordal. Brødrene Fordal sier anlegget på Stjørdal som åpner 8.februar har kostet rundt 35 millioner kroner og får et moderne arkitektonisk uttrykk beliggende sentralt i en kommune som vokser.      

Les forrige sak:
||
Stiller ut vottesamling!

For å sette fokus på husflid og håndverksarbeid generelt synes Olga […]

Close