5 °C Stjørdal, NO
21/03/2019

Pusser opp hotell for 100 millioner

|||| Hotelldirektør Arild Vollan kan ønske velkommen til et nesten «nytt» hotell i mars 2019. (Arkivfoto: Knut E. Jegersen)||||

En storstilt renovering av Scandic Hell er på trappene der Scandic og gårdeier KLP i fellesskap investerer cirka 100 millioner kroner i hotellet. Alt fra ventilasjon og nye vinduer til mer enn 150 rom og bad skal fornyes. I tillegg vil restauranten bli helt ny og få en etterlengtet uteservering.

Arbeidene har allerede startet med å installere et nytt ventilasjonsanlegg. Renoveringen av rom, suiter og korridorer i vestre fløy starter i løpet av mars og vil bli ferdigstilt i 2019. Totalt 157 rom og bad skal totalrenoveres. Arbeidene med hotellets nye restaurant er rett rundt hjørnet, og restauranten vil stå ferdig allerede 1. april om alt går etter planen. En nyhet er at restauranten også vil få uteservering, og dette tilbudet vil være klart innen den trønderske sommeren melder sin ankomst.

Hotelldirektør Arild Vollan gleder seg til å ønske gjester velkommen til «nye» Scandic Hell.

– Ambisjonen er å være den naturlige møteplassen i Trøndelag, og med vår beliggenhet rett ved Trondheim Lufthavn Værnes og snart et nyoppusset hotell, er jeg mer optimistisk på hotellets vegne enn noen gang. Hotellet fylte i fjor 30 år, og jeg er sikker på at oppgraderingen av hotellet vil bli tatt svært godt imot blant våre mange trofaste gjester, sier direktør Arild Vollan.

Hotelldirektøren lover at hotellet vil jobbe hardt for at gjester skal bli så lite berørt som mulig i perioden med renovering.

Coop Storlien artikkelnivå

– Dette løser vi med at de områdene hvor det jobbes mest intenst vil bli stengt ned i perioder samt gode provisoriske løsninger.

«Spleiselag»

Renoveringen er et spleiselag mellom Scandic og huseier KLP, og kostnadsrammen er på ca. 100 millioner kroner.

– Jeg er stolt og glad for at Scandic og KLP i fellesskap ønsker å satse ytterligere på Scandic Hell etter et år der vi har levert rekordresultater. Med denne oppgraderingen vil hotellet være rustet for fremtidens gjester, og vi som jobber her skal gjøre vårt ytterste for fortsatt å levere trøndersk gjestfrihet, sier Vollan.

Administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold, er en av dem som har latt seg imponere av den trønderske gjestfriheten.

– Scandic Hell leverer år etter år blant de beste Scandic-hotellene i Norge når det kommer til våre interne som eksterne gjesteevalueringer. Ikke minst service, frokost og hotellets øvrige mat- og drikke-tilbud holder alltid meget høy standard. Det at vi nå sammen med KLP investerer store summer i hotellet er en bekreftelse på, og en anerkjennelse av, den jobben som gjøres av medarbeiderne på Scandic Hell hver eneste dag.      

Sikter mot frokosttronen

Scandic Hell har de siste seks årene blitt kåret til fylkesvinner i kåringen Twinings Best Breakfast – Norges beste hotellfrokost. Nå som Trøndelag er slått sammen til ett fylke tar Vollan og hans team opp konkurransen med det som de siste ti årene har vært Norges soleklare frokosthotell, Scandic Nidelven.

– Med ny restaurant og våre fantastiske medarbeidere så skal vi gi Scandic Nidelven sunn konkurranse om frokosthegemoniet i Trøndelag og kanskje også i Norge, sier Vollan.

Les forrige sak:
||
Trygt videre fra prologen

  Det er en dag for historiebøkene i dag. To løpere […]

Close