3 °C Stjørdal, NO
19/02/2019

Pynter opp baksiden, som nå blir framsiden

|| Stadig flere av kundene kommer fra nordsiden til Husfliden. Dermed satser nå daglig leder Oddbjørg Ree Ugland (t.v.) og styreleder Margrete Mære Husby på å gjøre inngangspartiet mye mer innbydende.||

– Kundetrafikken har «snudd» seg og kundene kommer nå stort sett fra Torgkvartal-siden. Derfor er det viktig for oss å vise oss fram på en bedre måte i den retningen. Vi har lenge snakket om å gjøre noe med det, vi har ventet på sentrumsplanen, men kan ikke vente lenger. Så nå gjør vi det.

Det sier Margrete Mære Husby, som er styreleder i Husfliden AS. Sammen med butikksjef Oddbjørg Ree Ugland gleder seg hun til Husfliden framstår i ny drakt til årets store festdag 17. mai.

Åpent som vanlig

Firmaet Julseth og Rønsberg starter denne uken opp med arbeidene på nordsiden av bygget. Her skal det komme et helt nytt inngangsparti.

– Det vil bli mye mer innbydende og mer presentabelt, sier Husby og Ugland. Husfliden bygger på cirka 20 kvadratmeter og lager et innglasset inngangsparti.

Byggearbeidene på nordsiden av bygget vil gjøre at denne inngangen blir stengt noen måneder framover. Derfor oppfordrer Husfliden-sjefene alle om å bruke inngangen fra Kjøpmannsgata.

– Driften fortsetter for fullt, og butikken vil være åpen som vanlig, også i byggeperioden, sier Oddbjørg Ree Ugland.

To millioner

Når påska kommer skal den nye «fronten» mot Torgkvartalet være ferdig. Da flytter håndverkerne seg på den andre siden av bygget og oppgraderer også dagens hovedinngang på sørsiden av bygget.

– Vi satser på å være i mål til 17. mai, sier Margrete Mære Husby, som også forteller at handikapinngangen oppgraderes på inngangssiden i Gågata.

Dette er et ganske så stort løft for Husfliden. Ikke bare blir det en ansiktsløftning, men også et økonomisk løft.

– Totalt investerer vi cirka to millioner kroner på denne oppussingen, sier styreleder Margrete Mære Husby. Hun er styreleder i selskapet Husfliden, mens det er selskapet Husflidens Hus AS som står for utbyggingen.

Luksus med god plass

Husfliden har eksistert i Stjørdal i 52 år, og lever i beste velgående. Med butikk i 1. etasjen, lager i kjelleren og produksjonslokaler, systue og utstilling i 2. etasjen har de bra med plass å boltre seg på.

– Det er luksus å ha så god plass som vi har. Vi er heldige som eier våre egne lokaler og har så store lokaler, sier Margrete Mære Husby og Oddbjørg Ree Ugland.

Les forrige sak:
||
Karoliner-billettene går unna i full fart

- Lørdagsforestillingen på Karolinerspelet 2018 er utsolgt, skriver daglig leder Borgar […]

Close