-4 °C Stjordal, NO
20/02/2020

Rådmann lanseres som mulig byråd

Trondheim kan komme til å bytte styringsform

Anne Kathrine Slungård lanseres som en høyaktuell kandidat til å bli byråd i Trondheim dersom de endrer styringsform, og dersom det blir borgerlig flertall i byen. Anne Kathrine Slungård lanseres som en høyaktuell kandidat til å bli byråd i Trondheim dersom de endrer styringsform, og dersom det blir borgerlig flertall i byen.

Mye tyder på at Trondheim endrer styringsform etter valget. Dersom flertallet ønsker seg parlamentarisme vil det bli etablert en byregjering, og da kan byrådslederen, som enten blir Rita Ottervik (Ap) eller Ingrid Skjøtskift (H) velge fritt når de utnevner sine byråd.

Adressa.no spekulerer i dag på mulige kandidater til en byregjering, og dersom det blir blått flertall i Trondheim, trekker avisa fram Stjørdals-rådmann Anne Kathrine Slungård som en meget aktuell kandidat til en posisjon som byråd. Slungård (55) flyttet hjem til Trøndelag i 2017, og er nå bosatt på Ranheim.

Snekker’n Boligmesse

– Slungård kan være et overraskende og solid navn å trekke opp av Høyre-hatten etter at hun har flyttet tilbake til landsdelen, skriver Adressa.no.

Les forrige sak:
RIMELIGE BOMULIGHETER: Ordfører Ole Bjarne Østby og Tydal kommune selger subsidierte boligtomter for 100 000 kroner i dette boligfeltet. Fortsatt er det rundt 15 tomter ledige.
Innbyggertallet faller farlig fort

- Vi skal over 800 innbyggere igjen

Close