6 °C Stjørdal, NO
19/02/2019

Rågleder seg til BKM

|| 13. februar skal alle disse og mange flere på scenen i storsalen i Kimen. Foran fra venstre: Stine Kristiansen, Ella Arntsen, Martine Kleppe Wangberg og Sara Sesseng. Bak fra venstre: Anna Rimul Rolseth, Nora Aasland, Ola Rimul Rolseth og Anton Åmli Vestmo.||

 – Bli med dåkk å, er den klare oppfordringen fra åtte av de som allerede er påmeldt og klare for årets utgave av BKM.

Se video med Ella og Stine som allerede har meldt seg på her!

– Så langt er det allerede 17 påmeldte innslag, sier Frode Aune, som er mannen bak BKM i Stjørdal. Mange har vært med tidligere, men det er også noen ferskinger, som er med for første gang.

Litt nerver

Konferansier Anton Åmli Vestmo hører med blant de rutinerte.

– Jeg har vært med iallfall tre, kanskje fire ganger, sier Anton, som innrømmer at han blir litt nervøs på scenen.

– Kanskje litt rart ettersom jeg har vært med lengst. I fjor var det på nære nippet at jeg sa alt feil, sier 7. klassingen som dermed har sin siste BKM-opptreden i år. Unge Åmli Vestmo blir da et «offer» for aldersgrensen.

Blant de mer ferske er de to unge bestevenninnene Martine Kleppe Wangberg og Sara Sesseng, som selvsagt synger «Bæstevenna» av Celine Helgemo.

Åge-fans

Mer trøndersk musikk blir det fra en annen jenteduo. Stine Kristiansen og Ella Arntsen skal nemlig framføre selveste trønderhymnen «Bilde tå´n Ivers», og teksten sitter som spikret. Nesten iallfall.

– Det er litt vanskelig der det blir moll, sier Ella Arntsen, som sammen med Stine tydeligvis har stor sans for Åge Aleksandersen.

– I fjor sang vi «Trondheimsnatt», sier de to smilende jentene, som gjerne byr på en smaksprøve av årets opptreden.

Heiagjenger fyller storsalen

Fem konferansierer er klare for årets BKM. Alle med litt sommerfugler i magen, men mest av alt gleder de seg til en stor kveld i selveste storsalen i Kimen. Men den store scenen og den store salen er slett ikke skummel, – bare artig.

– Vi har jo opptrådt her før, sier de fleste av dem. Mange har vært med på BKM før, noen har deltatt på danseforestillinger, kulturskolekonserter og noen synger i Korinter´n som har sunget sammen med DDE på deres juleshow.

– Det er ikke mange anledninger i løpet av ett år at så unge har muligheten til å opptre i den store fine Kimen-salen, så BKM er en gylden mulighet, sier Frode Aune.

– Kommer det masse kjentfolk og jubler for dere?

– Å ja, mange. Mamma, pappa og bestefar da, sier Ella Arntsen, som sammen med de sju øvrige er ganske sprudlende glade for at 13. februar nærmer seg.

Men fortsatt er det massevis av tid til å melde seg på. Arrangementet er 13. februar, og fristen til å melde seg på er 6. februar. Aune og resten av gjengen som styrer med arrangementet håper å knuse fjorårets antall på 35 innslag. Og kvaliteten blir garantert den beste i BKM-historien. Det lover alle de åtte BKM-ambassadørene.

Les forrige sak:
||
Bilutleiefirma vil til Værnes-området

- Vi vil etablere tinye avdelinger i løpet av 2018 og […]

Close