-1 °C Stjørdal, NO
15/02/2019

Ranheim-profil til Blink på lån

|| Andreas Weigner Rye lånes ut fra Ranheim til Stjørdals-Blink i 2018. (Foto: Blinkfotball.no)||

Fredag signerte kantspiller Andreas W. Rye ny kontrakt med Ranheim, men nå er det klart at han lånes ut til Stjørdals-Blink i 2018.

Rye spilte 20 kamper for Ranheim i fjorårets OBOS-liga. Blant annet startet han i samtlige kvalifiseringskampene, mot Sandnes Ulf, Mjøndalen og Sogndal.

Sportslig ansvarlig Håvard Fuglem sier følgende:

– En ny brikke er endelig på plass og jeg er stolt over å presentere Andreas. En offensiv spiller med x-faktor. Rask og med gode dribleferdigheter, kan spille på begge kantene og er god med begge beina. Andreas har fått masse spilletid i Obos-ligaen og vet hva som gjelder på nivået. Jeg er sikker på at Andreas kommer til å få fin utvikling hos oss i 2018, sier Fuglem.

1993-modellen er opprinnelig fra CSK og kom til Ranheim som 15-åring. Her gikk han løpet som gutte- og juniorspiller. Tross sin unge alder trente han mye med A-laget i 2012 og var også i kamptroppen i en seriekamp den sesongen. I 2016 ble det for øvrig to scoringer i OBOS-ligaen – borte mot Florø og borte mot Start.

Weigner Rye kan spille på begge vingene, har gode ferdigheter én mot én og stor fart. 24-åringen er ydmyk og sulten på ny utvikling.

– Etter en prat med Ranheim og trenerne der, var jeg forberedt på å kjempe om en plass fortsatt, men jeg ønsker å spille fotball på høyt nivå. Det er høyst interessant å spille for Blink i år. Jeg kjenner spillere, klubbben og trenere. Det er en fin utfordring. Regelmessig spilletid er viktig for meg, sier Rye til Blinkfotball.no.

– Beskriv deg selv som spiller.

– Jeg har spilt på begge kantene, er hurtig, glad i å dra av spillere. 

Les forrige sak:
||
Harsem på femte i NM

  Kathrine Harsem er et hakk kvassere i klassisk stil enn […]

Close