1 °C Stjørdal, NO
08/04/2020

Rappet veske fra rullatoren til eldre dame

– Smålig og usmakelig, sier politiets etterforskningsleder

– Smålig og usmakelig. Slik karakteriserer etterforskningsleder Annar Sparby hendelsen som en kvinne i 80-årene ble utsatt for på vei til sitt eget hjem.

En kvinne midt i 80-årene ble frastjålet veska hun hadde liggende på rullatoren da hun var på vei hjem fra handel i Stjørdal sentrum.

– Det var to unge menn som stanset kvinnen og forledet henne. Mens hun var uoppmerksom tok de veska hennes som lå foran på rullatoren før de stakk fra stedet, forteller etterforskningsleder Annar Sparby ved Stjørdal lensmannskontor.

Politiet har brukt mye ressurser for å komme til bunns i denne hendelsen, som etterforskningslederen karaktiserer med følgende to ord:

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– Smålig. Usmakelig.

Sparby sier at politiet har to mistenkte personer i kikkerten, men de har så langt ikke erkjent forholdet. På bakgrunn av dette ønsker politiet at de som kan ha observert noe tar kontakt.

– Enten at de så noe mistenkelig tirsdag ettermiddag i 16.45-tiden eller har funnet ei veske på strekningen mellom Torgkvartalet og kvinnens bopel i Stjørdal sentrum.

Etterforskningsleder Sparby sier at politiet bruker mye ressurser for å få oppklart saken, ettersom denne type hendelser er svært uønsket. Derfor har de avhørt personer som var i nærheten og er også i gang med å gjennomgå opptak fra overvåkningskamera i området.

Veska skal blant annet ha inneholdt noe kontanter og en telefon.

– Kvinnen ble ikke fysisk skadet, men hendelsen vil naturligvis påvirke henne, sier Annar Sparby.

 

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Mann i 60-årene mistenkt for ruskjøring

Blåste til over lovlig verdi fredag formiddag

Close