5 °C Stjørdal, NO
21/03/2019

RBKs fotballskole kommer til Stjørdal igjen

|| Fotballskolesjef Kari Løkholm Hognes er veldig klar for en ny runde med RBK fotballskole i Stjørdal. Det samme er (fra venstre) Ludvik Hognes (11), Henrik Hognes (9) og Isak Alexander Viken (9).||

130 jenter og gutter på plass på årets RBK fotballskole som Stjørdals-Blink Fotball står som arrangør av med Blinkbanen som base.

– Vi har fått økt antallet noe i år, og det er vi glad for. Det kan nok bli fullt likevel, sier Kari Løkholm Hognes, som gleder seg til tre tettpakkede, men kjempeartige fotballskoledager i august.

Tre siste dager før skolestart

Mandag 13., tirsdag 14. og onsdag 15. august er datoene å merke av i kalenderen for fotballivrige jenter og gutter som er født i årene 2005-2009. Påmeldingen åpnes 1. mars, og da blir det først til mølla.

– Jeg ville ikke ventet til de siste dagene før fotballskolen med å melde på mine iallfall, sier Kari Løkholm Hognes, som er stolt over at klubben og gjengen som sto bak fotballskolen i fjor fikk topp evaluering etter fjorårets suksess.

Coop Storlien artikkelnivå

– Det var en braksuksess i fjor med alt fra veteranene som stilte opp til gangs, gutter 16-spillerne som var instruktører og hele arrangørstaben. Vi fikk rett og slett ekstremt gode tilbakemeldinger fra Rosenborg. Derfor tar vi, med noen bittesmå justeringer, en kopi av fjorårets opplegg og gjør det enda litt bedre i år, sier Løkholm Hognes.

Stjernebesøk

I fjor troppet hele fire Rosenborg-stjerner opp på den siste dagen av fotballskolen. André Hansen, Mike Jensen, Jacob Rasmussen og Fredrik Midtsjø deltok både på straffesparkkonkurranse og møtte fotballskoleungene etterpå. Arrangementssjef Kari Løkholm Hognes kan ikke garantere samme store oppslutning fra stjernehold i år, men kan garantere at det kommer en stjerne.

– Vi har garanti på at det kommer én Rosenborg-spiller, men vi vet ikke om det er mulighet for flere, eller hvem det kan bli. Det får vi ta når den tid kommer, sier Løkholm Hognes.

Påmelding til fotballskolen gjøres gjennom en lenke som legges ut på hjemmesiden til Stjørdals-Blink Fotball eller via deltager.no.

 

Les forrige sak:
||
Mocca og Terra fortsatt savnet

Hundene forsvant da jegerne kjørte seg fast med scooteren på vei […]

Close