16 °C Stjørdal, NO
14/07/2020

Alle gjort rede for etter voldsom boligbrann

Nødetater på stedet i Stjørdal sentrum

(Foto: Tora Gresseth)

Det har vært en voldsom brann i et boligkompleks i Stjørdal sentrum onsdag ettermiddag. Brannen ble meldt klokka 15.51 og ifølge politiets operasjonsleder skal det ha vært fem leiligheter det brant i. Våre utsendte på stedet forteller om en eksplosiv og voldsom brann.

– Flammene tok enormt grep og i løpet av veldig kort tid var hele boligkomplekset omgitt av flammer. Det var i tillegg en del vind som gjorde at det ble fullstendig overtenning, sier vår journalist Kjell Arnfinn Aune, som befant seg ved leilighetene da brannen ble oppdaget.

(Foto: Åge Sjølstad)

Like før klokka 17 meldte politiet at det var en person som det ikke var gjort rede for. Klokka 17.11 melder politiet at denne personen også er gjort rede for.

En person som har pustet inn røyk er tatt hånd om av helsepersonell og fraktet til sykehus.

De evakuerte fra leilighetene skal være tatt hånd om og fraktet til rådhuset i Stjørdal.

– Nå er det bare røyk på stedet, men brannvesenet er der fortsatt for å passe på at det ikke blusser opp igjen, opplyser politiets operasjonsleder til vg.no klokka 17.34.

Det fortelles også fra brannstedet at to katter og en hund skal være reddet ut fra boligkomplekset og fraktet til dyresykehus for videre oppfølging.

(Foto: Dag Larsen)

Les forrige sak:
Ni fikk bot på E14

Brukte mobilen, men ikke bilbeltet

Close