15 °C Stjørdal, NO
29/09/2020

– Rekker å vaske draktene og få i oss litt mat

Ny kamp 70 timer etter den forrige var ferdig

Roar Vikvang er klar for nok en jevn og tøff batalje hjemme på MUS Stadion Sandskogan. (Arkivfoto)

70 timer etter at Stjørdals-Blink-spillerne gikk av Alfheim i Tromsø fredag kveld skal de til pers igjen.

– Vi rekker ikke så mye annet enn å vaske draktsettet og få oss litt i mat, sier Stjørdals-Blink-trener Roar Vikvang før mandagens hjemmekamp mot Jerv fra Grimstad.

Det er en tabellnabo som står på andre halvdelen av MUS Stadion Sandskogan mandag kveld. Jerv har kun tapt serieåpningen mot KFUM. Siden den gang har de vunnet to og spilt tre uavgjorte.

– Vi ønsker å slå tilbake så fort som mulig etter et tap, men vi møter et veldig godt lag, sier Vikvang til klubbens Facebook-side.

HER SER DU TABELLEN I OBOS-LIGAEN FØR KVELDENS SERIERUNDE 

Publikum på MUS Stadion Sandskogan og Blink-supportere over hele landet får i kveld stifte bekjentskap med en av Obos-ligaens mest fargerike og beste spillere. Diego Campos fra Costa Rica har scoret fire og vært ligaens beste spiller så langt i år i følge NTBs oppdaterte spillerbørs. I tillegg har han pådratt seg fire gule kort, men karantenen for dette sonet han i hjemmekampen mot Lillestrøm fredag. I stedet er det Vikvang som må klare seg uten av de aller beste mandag, i og med at Sander Erik Kartum må stå over kampen etter å ha sesongens fjerde gule borte mot Tromsø.

Både Vikvang og keeper Nicklas Frenderup ser for seg en jevn batalje i Sandskogan mandag kveld.

– Det blir sikkert en tett og jevn match, men jeg tror vi kommer seirende ut av den, sier Frenderup, som har møtt Jerv ved to tidligere anledning fra sin tid i Florø og Sandnes Ulf.

– Vi skal være smarte, bruke ballen godt og så får vi se hva som skjer. Jeg tror vi vinner 1-0, sier Nicklas Frenderup til Blinks Facebook-side.

Avspark mandag kveld er klokka 18.00.

Les forrige sak:
Temmelig lekker uke på gang

Lettskyet og oppholdsvær fra tirsdag og ut uka :)

Close