12 °C Stjørdal, NO
15/08/2020

Reklamebanken flytter til ny bank

Reklamebanken flytter inn i Kjøpmannsgata 13 og pynter lokalene med lampeskjermer. Kåre, Aud Helen, Bernt Petter og Ann Kristin gleder seg til å ta i bruk nye lokaler.

 

Et og et halvt år er gått siden Reklamebanken flyttet inn i de gamle sparebank-lokalene i Kjøpmannsgata 1. Nå var det tid for endringer, etter som staben og oppdragene vokser seg større for Reklamebanken. Daglig leder Ann Kristin Sollihaug har med seg fire av de ansatte til langt større lokaler vis a vis rådhuset i lokaler der Postbanken en gang betjente sine kunder.

 

– Vi flytter fra banklokale til banklokale, og slik sett er dette litt spesielt og morsomt. Nå har oppdragene våre blitt såpass mange og omfattende at vi trenger mere albuerom, sier daglig leder Ann Kristin Sollihaug, som dobler arealene og får god anledning til å pryde lokalene med lampeskjermer i mange utgaver.

 

– Hvorfor lampeskjermer hos et reklame- og profileringsfirma Ann Kristin?

– Det handler hele tiden om kreativitet i yrket vårt. Da vi skulle innrede her, dukket ideen opp om nostalgi i mix med det hypermoderne, sammen med form og fargevariasjoner. Dessuten har disse lampeskjermene hver og en sin egen historie å fortelle. Vi ønsker oss flere skjermer. Det er bare å levere dem hos oss i Kjøpmannsgata 13. Vi er like glade for alle kunder og lampeskjermer som ankommer kontorlokalene våre, sier Sollihaug med et smil og er spent på hvordan sluttresultatet blir i de nye lokalene. Sollihaug som daglig leder har med seg ansatte med titlene Art Director, Kåre Holst, webdesigner og fotograf Bernt Petter Brandslet, Art Director Aud Helen Singstad, og marked/annonsekonsulent Frida S. Balstad. I tillegg er en tekstforfatter på vei inn.

 

Skal bli sett i gata

Når Reklamebanken denne uka tar plass i Kjøpmannsgata 13, skal ny dekor ute lages. Synlighet er noe Ann Kristin og staben hos Reklamebanken vektlegger høyt. Vi ønsker ikke å være som skomakerens barn på dette område nei, vi vil heller være best i klassen, ler Sollihaug.

 

– Vi mener at denne lokaliseringen gir bedre tilgjengelighet for våre kunder, også med noe bedre parkeringsforhold. Vi skal fortsatt være på gateplan og lett tilgjengelige når kundene etterspør våre tjenester. Oppdragene vi daglig utfører er design av logoer, web-sider, magasin, brosjyrer, kampanjer, annonser, bildekor og skiltreklame for å nevne noe. Med en økende forretningsmengde trenger vi mere plass, og det får vi nå i Kjøpmannsgata 13, sier Ann Kristin. Fra et av Stjørdals eldste banklokaler i Kjøpmannsgata 1 går ferden videre hos ansatte i Reklamebanken på ny adresse omgitt av lampeskjermer.

 

På Facebook kan den som vil følge historiene til lampeskjermene som ankommer bedriften vår. Her blir det nok mange herlige kommentarer og historier etter hvert, avslutter Ann Kristin Sollihaug hos Reklamebanken.

 

 

 

Les forrige sak:
O-løp på Stjørdal

  83 løpere fra klubbene Steinkjer, Verdal, Frol, Skøynar og Stjørdals-Blink […]

Close