11 °C Stjørdal, NO
25/06/2019

Rekordmange forslag til gjev pris

22 forslag på hvem som fortjener kulturprisen

Kultursjef Jarle Førde har fått inn hele 22 forslag til hvem som bør vinne årets kulturpris. Nå har han sendt over forslagene til politikerne som bestemmer vinneren i neste uke. Kultursjef Jarle Førde har fått inn hele 22 forslag til hvem som bør vinne årets kulturpris. Nå har han sendt over forslagene til politikerne som bestemmer vinneren i neste uke.

Politikerne har fått hele 22 forslag på hvem som skal få Stjørdal kommunes kulturpris. Det er rekordmange innspill og dermed har politikerne som skal velge prisvinneren en stor oppgave foran seg.

– Alle innsendte forslag og forslagstillere til kulturprisen er sendt over til komite kultur, næring og miljø sitt arbeidsutvalg. Dette består av tre av komitemedlemmene, og disse vil legge fram sin innstilling til møtet kommende onsdag. I løpet av det møtet vil også årets kulturprisvinner bli bestemt, opplyser kultursjef Jarle Førde.

Vinneren av kulturprisen, som deles ut for 27. gang, får et kunstverk og 10.000 kroner. Utdelingen skjer ved et felles prisarrangement i Kimen senere i år, der også kommunens miljøpris og Ole Vig-prisen deles ut.

Les forrige sak:
Kjell Lundemo (innfelt) er opptatt av hva som skjer med fengselssaken i Meråker.
Vil høre om fengsels-utvikling

Vil ha orientering om situasjonen

Close