2 °C Stjordal, NO
16/02/2020

Rekordoppmøte på årsmøte

Ingen andre organisasjoner kan måle seg med dette

STOR STEMNING: Seniorvarietéen underholdt de bortimot 200 som møtte opp på årsmøtet til Stjørdal seniorforum. (Foto: Privat) STOR STEMNING: Seniorvarietéen underholdt de bortimot 200 som møtte opp på årsmøtet til Stjørdal seniorforum. (Foto: Privat)
Hellsenteret140220Mobil

Få andre, om noen, i regionen har bedre besøkt årsmøte enn Stjørdal seniorforum.

Stjørdal seniorforum er bortskjemt med godt oppmøte på sine arrangement, men årets årsmøte slo alle rekorder. Nesten 200 medlemmer møtte opp.

I forkant av årsmøtet fikk de frammøtte kaffe og kaker, akkompagnert av Musico, Seniorvarietèens eget husorkester. Deretter fulgte Seniorvarietèen opp med en fornøyelig forestilling – en blanding av gamle og nye nummer.

Snekker’n Boligmesse

Årsmøtet sa seg fornøyd med både aktiviteter og økonomi i året som har gått, og med et medlemstall på 1431 er det inspirerende for styret å fortsette det gode arbeidet.

Forumets leder Ole Myrbekk ble gjenvalgt med applaus. Det øvrige styret har få utskiftinger og består nå av nestleder Astrid Kvål Dybwad, sekretær Modulf Sandstad, kasserer Inger Johanne Sakshaug, styremedlemmene Mildrid Adserø og Jørgen Holthe og varamedlemmene Einar Hårstad og Mari Schefte Dahl (ny). Revisorer er Margrethe Hofstad og Asbjørn Jacobsen (ny), mens Grethe S. Skatval, Jon-Anders Myrvang og Jon Håvard Børseth utgjør valgkomiteen.

 

Les forrige sak:
SKAL REDUSERE KOMFYRBRANNER: Branninspektør Tor Buan ved Stjørdal brann- og redningstjeneste er opptatt av å få ned antall komfyrbranner. Derfor er det viktig med dagens komfyrvaktdag.
Til kamp mot komfyrbrannene

I dag har brannvesenene fokus på komfyrvakter

Close