17 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

Remyra laget håndballfest

TØFFE TAK: Ivrige spillere viste stor innsats ute på banen.

 

I fjor deltok 24 lag og rundt 250 spillere på Remyra cup, og også i år var tallene høye. 17 klubber hadde meldt seg på, og noen av klubbene stilte også med flere lag. Dette gjorde sitt til at det krydde av spillere født i 2001 i Stjørdalshallen denne flotte søndagen. Det var delt inn i tre baner, som var oppkalt etter sponsorene Nordea, Spenst og Skanska, og fra de første kampene ble blåst i gang klokka 10 var det full aktivitet til sent på ettermiddagen.

 

Felles premieutdeling

Cupen var delt inn i fem runder, og hver enkelt kamp varte i 18 minutter. Som i fjorårets turnering var det ingen puljeinndeling, og motstanderne var dermed tilpasset ut fra lagenes nivå. Banene og målene var av full størrelse, en keeper og fem utespillere var på banen samtidig og det ble ikke tatt avkast ved scoring. En rekke klubber fra Trondheim deltok, blant annet Byåsen, Kattem, National og Sverresborg, men også dalføreklubbene Fram og Stjørdals-Blink samt Frol, Egge og Verdal var blant de som sto på deltakerlista.

Coop Storlien artikkelnivå

 

I forkant av femte og siste runde ble det foretatt felles premieutdeling for alle lagene. Den ble gjennomført ved at lysene i hallen ble dempet, og lagene løp inn på midten fra hver sin side. Der stilte de seg opp og mottok premier fra spillere i arrangørklubben, mens Remyra-spillerne fikk utdelt sine utmerkelser av foreldre og de mange frivillige som hjalp til med å skape en vellykket cup.

 

«Rocka mat» med på laget

Umiddelbart etter premieutdelinga dukket et annet artig påfunn opp. Som oppvarming til den siste runden med kamper stilte Spenst med tre danseinstruktører, og beordret samtlige spillere, trenere og lagledere ute på gulvet for å komme i den rette stemningen foran finalerunden. En hel bane var fylt av ivrige danseløver, og på tribunene sto foreldre og venner med kameraene for å forevige minnet.

 

I kiosken fikk man kjøpt godsaker som brus, kaffe og vafler. Nytt av året var at Remyra også hadde fått med seg «Rocka mat» på laget. Bedriften, med base i Trondheim, har som mål å utvikle og kommersialisere sunne, naturlige og velsmakende matprodukter som kan forebygge dårlig kosthold blant barn og ungdom. Rocka mat ble etablert i 2009 og Charlotte Bjørk Ingul og Ulrik Wisløff er eiere av bedriften, som i 2011 vant Trøndersk Matpris og en premie på kr. 50 000,-. Takket være samarbeidet kunne spillere og publikum få kjøpe sunn ferdigmat som ga rask og god energi til de viktige kampene ute på matta.

 

 

Les forrige sak:
Flomfare de kommende dager. Foto: Arkiv
FARE FOR FLOM !

    Utarbeidet 25.2.2013. Gjelder for perioden 26.-27.2. 2013  Nord-Trøndelag Det ventes […]

Close