-3 °C Stjørdal, NO
28/03/2020

Remyraseier i siste kamp

JUBLET FOR SEIER: Remyra G14 tok en viktig seier mot Sverresborg.
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

JUBLET FOR SEIER: Remyra G14 tok en viktig seier mot Sverresborg. Bak fra venstre trener Walther Sæther, Sander Vik Sæther, Mats Niklas Walker Kristian Rømo Skille, David Jerome Halle, Jørgen E Aune, Adam Andre Waagan, Lars Nesvold og Ruben Sandblost. Foran fra venstre Joakim Buan Rønning, Ole Tobias Dullum, Glenn Walker, Morten Bechmann, Magnus Balsvik, Thomas Arntzen og Håkon Halvorsen. Ole Kristian Dullum, Henrik Forbord og Martin Gresseth var ikke tilstede da bildet ble tatt. 

 

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Remyra G14 spilte søndag sin siste seriekamp for høsten. Seier 3-1 over Sverresborg var en fin opplevelse for laget, som til våren slår seg sammen med 1995-spillerne.

  Det har vært et svært hektisk år for guttene, og resultatene i 2. divisjon har ikke til enhver tid vært like gode. Men mot Sverresborg var smilet på plass hos alle etter to mål av Kristian Rømo Skille og et av Adam Andre Waagan. Trener Walther Sæther og lagleder Torgeir Sæther kunne stolt konstatere en fin avslutning på seriekampene.

– Det var godt for alle å runde av med seier i vår siste 11-kamp for året. Nå blir det et lite opphold før vi skal delta på Malvikcupen. Men der er det ikke 11-baner. Spillerne har virkelig stått på og jobbet hardt, i en lang sesong med mange kamper.

21. april hadde laget sin første seriekamp. I vårsesongen tok man 16 poeng på ni kamper. Etter sommerpausen har det ikke gått like bra i serien, men spillerne har også opplevd noe annet som var veldig positivt. Under årets Storsjöcup spilte de seg helt fram til finalen i B-sluttspillet. Her ble det dessverre tap, men prestasjonen ble lagt merke til både i og utenfor Remyra-miljøet.

Til våren slår laget seg sammen med den ett år eldre 1995-årgangen. Det betyr ekstra motstand, men Remyra har mange lovende spillere som sannsynligvis vil disse tjene mye på å spille tøffere kamper.

Les forrige sak:
En rose som heder til spillerne på Skjelstadmark som har vunnet alle sine 11 seriekamper.
Skjelstadmark i KM-finale

En rose som heder til spillerne på Skjelstadmark som har vunnet […]

Close