-1 °C Stjørdal, NO
15/02/2019

Renseri og treningsstudio samarbeider

|| Disse tre samarbeider om et nytt renseritilbud knyttet til Hell Treningsstudio. Fra venstre: Transportør Roar Fordal, Natalia Pedersen som driver Levanger Vask og Renseri og sjefen for Hell Treningsstudio, Steinar Thyholdt, som sørger for mottak og utlevering.||

Det er Levanger Vask og Renseri som nå tilbyr kundene å levere inn plagg som skal til rensing på Hell Treningsstudio. Derfra fraktes de mer eller mindre skitne plaggene til Levanger for en miljøvennlig rens, før de kommer fiks ferdig tilbake noen dager senere.

– I mai i år investerte vi i den nyeste og mest miljøvennlige maskinen fra Electrolux. Dette er ikke kjemisk rensing, men en miljøvennlig våtrensing, forklarer Natalia Pedersen, som i fjor startet eget renseri. 

– Jeg kan absolutt ingenting om rensing, men da jeg fikk forespørselen begynte jeg å tenke. Den aller første tanken er bunadene til de hjemme. Hver eneste 16. mai er det litt styr, sier treningsstudiosjefen Steinar Thyholdt og flirer. Nå kan han sende tre bunader til rensing og få de tilbake i ferdig stand til festdagene.

– Og tenk bare på hvor mange bunader og dresser som finnes rundt omkring i distriktet. Hell Treningsstudio og Hell Kjøpesenter har et svært omland, og nå kan de slå flere fluer i en smekk, sier Thyholdt.

Treningsstudioet har åpent på formiddagene mandager, onsdager og fredager og ettermiddager alle hverdager i uka. Steinar Thyholdt vil se an etterspørselen på tilbudet, men hvis det blir behov for å ha åpent flere timer på dagtid enn i dag er han åpen for det.

– Vi på treningsstudioet blir renseriets forlengede arm, sier Steinar Thyholdt, som ser bare muligheter med det nye tilbudet. 

Les forrige sak:
||
Én tatt i promillekontroll

  Politiet melder at de kontrollerte totalt 105 bilister for promille […]

Close