2 °C Stjørdal, NO
20/02/2019

Rett til topps på Spotify

|| Artisten Emsky har opplevd store dager. Nylig signerte han og makker Primacy platekontrakt og nå topper den første singelen den virale topplisten til Spotify.||

– Vi topper viral-listen på Spotify i dag, etter kun tre dager. Emil Andersen, med artistnavnet Emsky, er svært begeistret. Den første singelen utgitt på plateselskapet Eccentric Music har virkelig tatt av. 

Hør «No Vacancy» med «Primacy x Emsky» her!

I mange år har Emil Andersen, med artistnavnet «Emsky», stått på utallige scener og skapt god stemning med sin musikk. Nå har han nådd en stor drøm, nemlig å bli signert av et stort plateselskap. Sammen med Jim Marius Larsen fra Kristiansund har han signert platekontrakt med godt kjente Eccentric Music.

– Dette er noe vi har jobbet hardt for, og med Eccentric som samarbeidspartner og støttespiller føler vi at vi er på rett vei, sier Emil Andersen.

Eccentric ledes av den velkjente produsenten David Eriksen og Emil Andersen og Jim Marius Larsen blir en del av hans stall. Fra tidligere finnes navn som Tone Damli, Alexandra Joner og Adelén i den stallen.

For få dager siden ble den første låten som duoen har laget sammen med Eccentric sluppet. Under artistnavnet «Primacy x Emsky» blir de nå lansert med brask og bram. Låten «No vacancy» er å finne på alle strømmetjenester og responsen har vært veldig god.

– Nå håper vi at folk vil hjelpe oss fram. Det er viktig at mange deler låten fra Spotify med alle rundt seg, enten det er famlie, venner og nære og fjerne venner, sier Emil Andersen.

Les forrige sak:
||
– Jeg er heldig tross alt

Smilet er bredt. Det strømmer livsglede og livsgnist ut fra øynene. […]

Close