13 °C Stjørdal, NO
16/07/2019

Revy med stor innsats

SE ALLE BILDENE fra årets Sagatunrevy

Innsats er et stikkord for Sagatunrevyen. Se alle bildene – klikk på dem for å se dem i full størrelse!

Publikum møter de elleve utøverne som står på scenen. Det er en revygjeng som storkoser seg på scenen ved å tilby et alternativ til en kveld foran skjermen. Mange av aktørene har også bidratt med tekster med innspill fra Ove Rolseth.

Forestillingen har instruktør, musikere, ansvarlig for film/bilder og teknisk stab mens Bodil M. Vold har ansvaret for kostymene i samarbeid med en gruppe som står for sminke og bekledning. Sufflør Sidsel Børstad har kontrollen.
Etter ankomst er det først tid til å slå av en prat før servering ved bordene. Det er godt å slippe å stå i kø. Så kommer kveldens hovedrett «Sagatunrevyen» som strekker seg over 2 ½ time med pause. Det er en veldig sosial kveld med prat, servering, forestilling og dans.

En slik kveld ivaretar grendehusenes rolle på en utmerket måte. Sagatun blomstrer som aldri før. Kanskje er det ikke på tross av Kimen men heller på grunn av Kimen?

Sagatunrevyen er spekket med nummer som jevnlig høster taktfast applaus. Noen nummer med lokal brodd slår ekstra godt an. Vi har lyst til å nevne det historiske tilbakeblikket «Æ minnes» og den fornøyelige omtalen av det politiske toppmøtet mellom USA og Nord-Korea. Her spiller Nea Radio en sentral rolle.

Lokalpressen blir også tatt på kornet i et annet nummer med en spesiell hyllest til journalister som har sitt virke i Malvik. Sjakkanalyse bringes til nye høyder.

Ren Røros Bestill mobil

Det er en fornøyelse å møte Sagatunrevyen 2019!

Les forrige sak:
Emil Iversen gikk ankeretappen for Vardens andrelag og sørget for at brødrene Iversen ble kretsmestre i stafett.
Brødrene Iversen vant KM i stafett

Storebror Emil avgjorde i generalprøven til NM

Close