12 °C Stjørdal, NO
21/09/2019

Revy på DPS

"Du har det i dæ": Torsdag blir det gratis forestilling på DPS- sentret i Stjørdal. Bak: Øyvind, Brit, Maya, Linda, Bård, Åshild, Nina, Bjørnar, Bjørg, Bjørg, Eva og musikalsk leder Frode Aune,. Foran: revyansvarlig Roger Nordgård, , John Olav, Kari Ann, Toril og Lillian.

 

-Temaet er «Du har det i dæ» og tar opp tema som selvbilde og perfeksjon. -Revyen har sanger, sketsjer og en monolog og alt har vært øvd på siden i vinter, sier sykepleier og ergoterapeut i DPS- sentret, Eva Vist og Hanne-Kari Kolstadløkken.

 

Hva kjennetegner revyen?

-Glede og ikke minst ironi Mange vil kanskje kjenne seg igjen. Revyen anbefalers til  barn, eldre, ungdom og voksne. Alle aktører er på en eller annen måte tilknyttet Dps-sentret. Temaet, sangtekster, sketsjer, samt mange melodier har de gradvis funnet på selv.

Ta lappen

 

– Åpenhet om sentret

Begge understreker at det er mulig å komme til sentret allerede klokka 17.30. –Da har vi åpent hus. Det er lov å se seg om å spørre hva slag aktiviteter vi driver med. Det blir fotoutstilling i hallen.  Musikkøving har vi blant andre ting jevnlig, altså vær uke. Revyen har vi øvd på i tillegg. Vi har også invitert samarbeidspartnere, samt politikere. Vi håper de kommer!

 

– Høydepunkt i hverdagen

En av personene som skal være med i stykket, er Kari Ann Moen (38). I stykket skal hun fremføre en monolog om selvstendighet. Hun ble med i revyen gjennom bekjente tilknyttet sentret. –Å få være med er et høydepunkt i hverdagen. Å synge og å utrykke meg gjennom revy har vært et stort ønske, men jeg er allerede kjempenervøs, sier hun og ler. –Hvem vet? Jeg håper jeg deltar på mange revyer i fremtiden.

Les forrige sak:
Tore Kristoffersen er en av 12 norske førere i den største klassen i EM. Han sesongdebuterer på hjemmebane, men skal også kjøre i Sverige og i Tyskland.
Tidenes startfelt på Lånkebanen

Listen over deltakere til EM-runden i Rallycross på Lånkebanen er spennende. […]

Close